Ειδήσεις

Η Βίκος στηρίζει τον «1ο Αντικαρκινικό Αγώνα -Μνήμης


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023, 00:59

Η εταιρεία Βίκος συμμετέχει ως χορηγός στον «1ο Αντικαρκινικό Αγώνα Μνήμης Ορεινού Τρεξίματος Νοιάζομαι», ο οποίος θα διεξαχθεί στο Δάσος Κουβαρά του δήμου Σαρωνικού, την Κυριακή 23 Απριλίου.

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Γυναικείο Αθλητικό Σωματείο Καλλιπάτειρα, σε συνεργασία με την ομάδα υποστήριξης ασθενών ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, την ομάδα FOR KATERINA και την ομάδα δρομέων SHERPAS. Για όσους δίνουν ή έδωσαν τον δικό τους αγώνα με την νεοπλασματική νόσο, η ημέρα είναι αφιερωμένη στη σημασία της πρόληψης και περιλαμβάνει αγώνα 20 χλμ και συμβολικό περίπατο 4,4 χλμ. 

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, ενυδατώνοντας όλους τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους των αγώνων με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος. 

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος, κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας» . Παραμένοντας πιστή στο όραμά της για στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας, καλεί τον κόσμο σε ένα συνεχές ευ αγωνίζεσθαι. Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023, 00:59

Πηγή