Εταιρεία δίνει επιπλέον άδεια στους εργαζόμενους για να… ικανοποιηθούν σεξουαλικά
15 Nov Εταιρεία δίνει επιπλέον άδεια στους εργαζόμενους για να… ικανοποιηθούν σεξουαλικά

Posted at 17:47h
in LIFE TECH
by Soustas

Μία αρκετά πρωτοποριακή απόφαση έλαβε η εταιρεία Lelo μετά από έρευνα που έκανε σε δείγμα 2.000 ατόμων σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

Η εταιρεία από τη Σουηδία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να δώσει επιπλέον 4 μέρες άδεια στους εργαζομένους της ώστε να… μπορούν να αυνανιστούν με την ησυχία τους. Ή να ικανοποιηθούν σεξουαλικά με όποιον τρόπο θέλουν τέλος πάντων.

Σε αυτή την κίνηση προχώρησε καθώς στην ερώτηση τι είναι αυτό που τους κάνει χαρούμενους, το 78%των ερωτηθέντων απάντησαν οι οργασμοί είτε προέρχονται από ατομική δουλειά είτε από σεξ με σύντροφο. Μάλιστα το 66% είπε ότι αποδίδει καλύτερα στην δουλειά του μετά από οργασμούς, ενώ το 40% πιστεύει ότι είναι πιο παραγωγικό ακόμα και μία εβδομάδα μετά από καλούς οργασμούς.

Έτσι λοιπόν η Lelo UK αποφάσισε να δώσει στους εργαζομένους της τέσσερις μέρες παραπάνω τον χρόνο, προκειμένου να μπορούν να ικανοποιηθούν σεξουαλικά με άνεση, χωρίς το άγχος και το στρες της δουλειάς.

Όπως αναφέρει η Mirror, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ερωτικών βοηθημάτων ανέφερε ότι: «Το να είναι κάποιος γεμάτος και ικανοποιημένος σεξουαλικά, είναι κάτι που εδώ στην εταιρία μας πιστεύουμε ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα.

Μετά τα αποτελέσματα της έρευνας, είμαστε ευχαριστημένοι που ανακοινώσαμε ότι προσφέρουμε στους υπαλλήλους μας την ευκαιρία να πάρουν τέσσερις μέρες άδεια το χρόνο.

Ελπίζουμε να τις χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να… εξερευνήσουν την ευτυχία τους και να έρθουν την επόμενη μέρα στην δουλειά, γεμάτη και χαρά και έτοιμοι να γίνουν παραγωγικοί».

Πηγή: newsbeast.gr

Like this:

Like Loading…Source link