Τεχνολογία

Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής με τις LG NanoCell Hotel TVs




29 Oct Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής με τις LG NanoCell Hotel TVs

Posted at 12:58h
in LIFE TECH
by Soustas

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων με NanoCell τεχνολογία, που αποδίδουν ζωντανές εικόνες υψηλής ανάλυσης. Οι εξατομικευμένες λειτουργίες, το εύκολο στη χρήση μενού και η διαδραστική infotainment πλατφόρμα Pro:Centric Direct 4.0, συμβάλλουν σε μια μοναδική εμπειρία διαμονής που εντυπωσιάζει τόσο τους επαγγελματίες, όσο και τους επισκέπτες.

Οι NanoCell Hotel TVs της LG αναπαράγουν ρεαλιστικά χρώματα, εφαρμόζοντας νανοσωματίδια 1 nm. Με το Nano Accuracy προσφέρουν ομαλή κίνηση, με χαμηλή καθυστέρηση εισόδου σε ευρεία γωνία θέασης, ενώ χάρη στο μίνιμαλ πλαίσιο Nano Bezel, αποτελούν μέρος της διακόσμησης. Παράλληλα, ενσωματώνουν την αναβαθμισμένη πλατφόρμα webOs 5.0, που παρέχει γρήγορη και εύκολη μετάβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν περισσότερο περιεχόμενο, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Με το ανανεωμένο Quick Menu 4.0, συμπεριλαμβανομένων των Hotel Promotional Video Creation και Quick Manager, οι ‘έξυπνες’ τηλεοράσεις της LG γίνονται όλο και πιο ελκυστικές για τους ξενοδόχους, αφού μπορούν πλέον να καλωσορίζουν με προσωποποιημένο μήνυμα τους επισκέπτες τους.

 

Στη νέα αναβαθμισμένη έκδοση της πλατφόρμας Pro:Centric Direct, οι ξενοδόχοι έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν αποδοτικά τους διαθέσιμους πόρους, διαφοροποιώντας την επιχείρησή τους με τη χρήση templates, από τις ρυθμίσεις αφύπνισης, τις πληροφορίες για τον καιρό μέχρι και σύγχρονων υπηρεσιών για τη μετάδοση μηνυμάτων. Oι χρήστες από την πλευρά τους, μπορούν να ελέγχουν όλες τις συνδεδεμένες με την τηλεόραση συσκευές IoT του δωματίου τους μέσω των φωνητικών εντολών που δίνουν στο χειριστήριο (Magic Remote Control). Η πλατφόρμα προσφέρει λειτουργίες SoftAP καθιστώντας πιο απλή τη διαδικασία της απαραίτητης παροχής Wi-Fi στα δωμάτια, καθώς επιτρέπει στις τηλεοράσεις να μεταδίδουν ένα δίκτυο WiFi, με τα υπάρχοντα δίκτυα σε δημόσιους χώρους να ενισχύουν μέσω του bridging mode την κάλυψη στα δωμάτια.

Οι επαγγελματικές τηλεοράσεις της LG διαθέτουν, επίσης, το υψηλής ταχύτητας σύστημα φόρτωσης Instant On, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν άμεσα το περιεχόμενο που επιθυμούν με το άνοιγμα της τηλεόρασης και με τη βελτιστοποιημένη απόδοση συγχρονισμού ήχου, μπορούν να ακούσουν μουσική στο κινητό από τα ηχεία της τηλεόρασης μέσω Bluetooth. Τέλος, ενσωματώνοντας το Pro:Idiom, είναι πιστοποιημένες κατά το πρότυπο DRM (Digital Right Management), που αποτρέπει την παράνομη αντιγραφή περιεχομένου.

Like this:

Like Loading…



Source link