ΔιάφοραΟκονομία

Πώς να βγάλεις επιπλέον χρήματα στο ίντερνετ χωρίς επένδυση

Σίγουρα αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα βρείτε αρκετές ιστοσελίδες να προτείνουν  να βγάλετε επιπλέον χρήματα στο ίντερνετ χωρίς να χρειαστεί να επενδύσετε. Από προσωπική πείρα, τα περισσότερα από αυτά είναι είτε απάτες, είτε με το πέρασμα του χρόνο ολοένα και μειώνουν τα λεφτά που δίνουν με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να φτάσετε στο ελάχιστο όριο πληρωμής.

Σήμερα θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μία πλατφόρμα η οποία προσφέρει μερικά έξτρα χρήματα τόσο σε χρήστες που διαβάζουν άρθρα όσο και σε αυτούς που ανεβάζουν τα δικά τους άρθρα. Η πλατφόρμα είναι το Publish0x και η δημιουργία ενός λογαριασμού γίνεται πολύ γρήγορα.

Έξτρα χρήματα σε κρυπτονομίσματα

λεφτά στο ίντερνετ κρυπτονομίσματα

Μάλιστα, όλα τα έσοδα που θα εισπράξετε θα είναι σε Crypto-νομίσματα. Κατά συνέπεια θα χρειαστείτε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι για να κάνετε ανάληψη των κρυπτονομισμάτων σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, αφού μέσα στην συγκεκριμένη πλατφόρμα θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Φυσικά μην περιμένετε να βγάλετε μια περιουσία, ωστόσο αποτελεί μια αξιόπιστη και εγγυημένη μέθοδο να βγάλετε μερικά επιπλέον χρήματα στο ίντερνετ. Ακόμη και να μην έχετε την δυνατότητα να γράψετε ένα άρθρο, μπορείτε να βγάλετε έξτρα χρήματα μόνο και μόνο διαβάζοντας τα άρθρα των άλλων.

Όταν φυσικά λέμε διαβάζετε τα άρθρα των άλλων, εννοούμε ότι στο τέλος κάθε άρθρου έχει ένα κουμπί με το οποίο δίνεται φιλοδώρημα σε εσάς και τον δημιουργό του. Μπορείτε να δώσετε από 20% στον δημιουργό και 80% σε εσάς μέχρι όποια αναλογία θέλετε (πχ 40% ο δημιουργός και 60% εσείς κλπ).

Με αυτόν τον τρόπο λαμβάνεται έξτρα χρήματα και εσείς και ο χρήστης που ανέβασε το άρθρο. Καταλαβαίνεται λοιπόν γιατί συμφέρει περισσότερο να δημοσιεύεται και εδικά σας άρθρα. Χωρίς να θέλουμε να σας κουράσουμε περισσότερο, Εάν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

 

πηγή άρθρου: InKastoria