Ειδήσεις

Αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ο Τζόουνς


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022, 19:49

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για τη 18η αγωνιστική της Basket League, αποτέλεσε – όπως ήταν γνωστό από την περασμένη εβδομάδα- το τελευταίο με τη φανέλα του «Δικεφάλου» για τον Μάρβιν Τζόουνς. Ο Αμερικανός σέντερ αφήνει τους «ασπρόμαυρους» για να «μετακομίσει» σε ομάδα στο Πουέρτο Ρίκο.

Οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι βρίσκονται (χωρίς αποτέλεσμα επί του παρόντος) σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του, ανακοίνωσαν επίσημα, μετά το τέλος του ματς, το «διαζύγιο» μαζί του αναφέροντας:

«Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής Μάρβιν Τζόουνς, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, ζήτησε πριν από μερικές ημέρες να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ mateco, προκειμένου να επιστρέψει στην Αμερική. Για τον λόγο αυτό, το αποψινό παιχνίδι στο Περιστέρι, ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ mateco. Ευχαριστούμε τον Μάρβιν Τζόουνς για την παρουσία του στην ομάδα μας και τα όσα προσέφερε από την αρχή της σεζόν και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή του και στην καριέρα του».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022, 19:50

Πηγή