Επικεφαλής ζωοφιλικής ΜΚΟ κακομεταχειρίζεται λιονταράκι


ΒΙΝΤΕΟ  

NGO boss celebrates birthday by attacking a lion

Blend Brifkani, the CEO of the Kurdish American Cooperation Organization, published a video that shows him celebrating his birthday by attacking a lion

READ: https://t.co/Cw45QoWeIx pic.twitter.com/w3Q7YwUuDR

— Middle East Monitor (@MiddleEastMnt) June 7, 2019

Καθόλου αστείο δεν φάνηκε στους χρήστες του διαδικτύου η κίνηση του επικεφαλής μίας ΜΚΟ για την άγρια ​​φύση να ρίξει τούρτα στο πρόσωπο ενός μικρού λιονταριού, ως «πλάκα» γενεθλίων του άγριου ζώου.
Το βίντεο από τα γενέθλια του Leo – του μικρού λιονταριού που διέσωσε η οργάνωση – είχε αναρτήσει πριν λίγες ημέρες στα social media o Blend Brikkani, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κουρδικής Αμερικανικής Συνεργασίας για την προστασία της άγριας ζωής. Από την κατακραυγή που προκλήθηκε, ο Brikkani διέγραψε το βίντεο από τον λογαριασμό του στο Instagram, ένα αντίγραφο του βίντεο κυκλοφόρησε ευρέως από το Middle East Monitor.
Μετά την επίθεση με την τούρτα γενεθλίων, ο μικρός Leo ταραγμένος και μπερδεμένος προσπαθεί να αφαιρέσει το γλυκό από το πρόσωπό του και τα μάτια μου και πηδά πάνω στα έπιπλα σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από το πλήθος. Αργότερα φαίνεται να βρίσκεται στο πάτωμα, ενώ ένας άνδρας από την παρέα επιμένει να παρενοχλεί το ζώο, μέχρι αυτό να ανταποκριθεί.

Ο σάλος που προκλήθηκε ήταν τόσο μεγάλος που ο Brikkani απολογήθηκε δημοσίως μέσω Ιnstagram για τις ενέργειές του. «Παραδέχομαι ότι ήταν λάθος που πέταξα την τούρτα στο πρόσωπο του Leo αλλά δεν είχα ποτέ σκοπό να κακομεταχειριστώ το λιοντάρι, το οποίο αγαπώ πολύ και το θεωρώ ως το καλύτερό μου φίλο. Ζητών συγγνώμη από όσους πρόσβαλλα» δήλωσε ο CEO της ΜΚΟ, προσθέτοντας ότι ο Leo είναι «ασφαλής και σύντομα θα επιστρέψει στην άγρια φύση».
Πηγή kathimerini.gr

The post Επικεφαλής ζωοφιλικής ΜΚΟ κακομεταχειρίζεται λιονταράκι appeared first on Enimerosi24.Source link