Τεχνολογία

Δύο ειδικές εκδόσεις για το The Many Pieces of Mr. Coo


18 Apr Δύο ειδικές εκδόσεις για το The Many Pieces of Mr. Coo

Posted at 14:04h
in GAMES
by Soustas

Η εκδοτική εταιρεία Meridiem Hames ανεβάζει τον πήχη για το αινιγματικό point & click adventure game The Many Pieces of Mr. Coo με την ανακοίνωση όχι μόνο μίας, αλλά ΔΥΟ ειδικών εκδόσεων για το PlayStation 5 και το Nintendo Switch, που θα κυκλοφορήσουν μαζί με τις ψηφιακές εκδόσεις για PC και κονσόλες στις 7 Σεπτεμβρίου 2023.

 

Το The Many Pieces of Mr. Coo, που αναπτύχθηκε από τον Nacho Rodriguez και υποστηρίχτηκε από το PlayStation Talents Program, μεταφέρει τους παίκτες σε έναν εξαιρετικό κόσμο, όμορφα απεικονισμένο με 2D animations φτιαγμένα στο χέρι, συνδυάζοντας ξεκαρδιστικούς γρίφους με το gameplay των point & click adventures. Οι παίκτες πρέπει να καθοδηγήσουν τον Mr. Coo, ο οποίος είναι παγιδευμένος σε έναν σουρεαλιστικό, παράλογο κόσμο όπου περίεργοι χαρακτήρες και τρελές καταστάσεις κρύβονται σε κάθε γωνιά του.

 

Η Meridiem Games είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την ευρωπαϊκή διανομή των δύο ειδικών εκδόσεων. Αρχικά υπάρχει η ειδική The Many Pieces of Mr. Coo – Fantabulous Edition για το PlayStation 5 και το Nintendo Switch, που θα περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό μπρελόκ με τον χαρακτήρα σε ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία με αποκλειστικό artwork για κάθε πλατφόρμα.

 

 

Αν η Fantabulous Edition δεν μοιάζει αρκετή, η Meridiem Games δημιούργησε επίσης την Coollector Edition, που όχι μόνο θα περιλαμβάνει το μπρελόκ και το αποκλειστικό artwork στη συσκευασία κάθε πλατφόρμας, αλλά και ένα ξεχωριστό flipbook με δύο αποκλειστικές animated ιστορίες, ένα μυστήριο watercolor από τον Nacho Rodriguez, ένα παζλ με τα κομμάτια του Mr. Coo, ένα art book που επιδεικνύει τη δημιουργική διαδικασία πίσω από τα γραφικά και ένα έγχρωμο 7” single σε βινύλιο με τη μουσική που συνέθεσε η Julie Reier.

 

Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι αριθμημένη και θα κυκλοφορήσει περιορισμένα σε 1000 αντίτυπα στην Ευρώπη.

 

 

Το The Many Pieces of Mr. Coo θα κυκλοφορήσει επίσης σε ψηφιακή μορφή από τη Meridiem Games για το PlayStation 5, το PlayStation 4, το Nintendo Switch και το PC, με το Xbox να ακολουθεί λίγο αργότερα. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε το παιχνίδι στο wishlist σας στο PlayStation Store και στη Steam.

Το The Many Pieces of Mr. Coo είναι ένα σουρεαλιστικό point & click adventure game. Ο Mr. Coo είναι παγιδευμένος σε έναν παράξενο, παράλογο κόσμο και χρειάζεται τη βοήθειά σας για να ξεφύγει. Πρώτα από όλα όμως, πρέπει να βρει όλα τα κομμάτια του και να επανασυνδέσει το σώμα του! Είμαστε βέβαιοι πως υπάρχει κάποια φιλοσοφική πάλη πίσω από όλες αυτές τις ανοησίες, αλλά ανάμεσα σε γιγάντια κοτόπουλα, τρελά ρομπότ και μονόφθαλμες γυναίκες, είναι λίγο δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

 

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε έναν υπέροχο και πολύχρωμο 2D cartoon κόσμο και καταγράφει μια σουρεαλιστική και ονειρική ιστορία, γεμάτη παράλογο χιούμορ, παράξενους χαρακτήρες και τρελές καταστάσεις, προκαλώντας τους παίκτες με πρωτοποριακούς γρίφους. Χωρίς αμφιβολία, είναι μια καινούρια ιδέα στον χώρο των adventure games που θα γοητεύσει τόσο τους βετεράνους παίκτες όσο και τους νεοφερμένους στον χώρο.

 

Ο Mr. Coo και το παιχνίδι του είναι δημιουργήματα του αναγνωρισμένου καλλιτέχνη Nacho Rodriguez, 2D animator και σκηνοθέτη που έχει προταθεί για τα βραβεία Goya με αφορμή τη μικρού μήκους ταινία του, «A lifestory». Ο ίδιος ήταν διευθυντής animation του παιχνιδιού O.zen της Ubisoft. Ο Mr. Coo είναι ο πιο διάσημος χαρακτήρας του και έχει εμφανιστεί σε αρκετές ξεκαρδιστικές ταινίες μικρού μήκους.

 

 

Γεμάτο παράλογο χιούμορ! Κοιτάξτε, σας είπαμε ήδη ότι στο παιχνίδι υπάρχει ένα γιγάντιο κοτόπουλο, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα…
Ένας σουρεαλιστικός, αινιγματικός, συμβολικός, γεμάτος νοήματα κόσμος, με μια μικρή δόση ανοησίας!
Υπέροχο 2D animation, σε ύφος κινουμένων σχεδίων, φτιαγμένο στο χέρι
Παράξενοι και αξιαγάπητοι χαρακτήρες όπως το Giant Chicken, ο Faun και το Axolotl
Μια πρωτότυπη ιδέα στον χώρο των point & click adventures

Πηγή