Γιατί λέει ο Μαυρίδης ότι μόνο ο Μητσοτάκης μπορεί να λύσει το θέμα της ΔΕΗ;


Τι εννοεί ο εκδότης του “Φιλελεύθερου” λέγοντας “το πρόβλημα ξεπερνάει τον Χατζηδάκη”…

Ο λόγος για τη ΔΕΗ στη νέα στήλη του “Φιλελεύθερου” με τίτλο “Καλημέρα κύριε Πρόεδρε” που υπογράφει ο Θανάσης Μαυρίδης. Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσει οτι ο Κωστής Χατζηδάκης του ειναι “ιδιαιτέρως συμπαθής” και θελει να πετύχει στο νέο του πόστο, συμπληρώνοντας οτι εύχεται στο μέλλον οι πρωθυπουργοί να λένε στους υπουργούς τους “Καν’ το όπως ο Κωστής”… Ο Θανάσης Μαυρίδης καταληγει στην εκτίμηση (απευθυνόμενος πάντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη) οτι ο μόνος που μπορει να λύσει το πρόβλημα της ΔΕΗ ειναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός! Και προφανώς για να το γράφει ο Μαυρίδης κατι ξέρει! Ειδικά οταν λεει οτι η λύση που απαιτείται ξεπερνά τον Χατζηδακη! Και ο νοών νοείτω!

Διαβάστε στη συνέχεια το σκεπτικό του δημοσιογράφου: Πολυ φοβάμαι, κύριε Πρόεδρε, ότι αυτό το πρόβλημα θα κληθείτε να το λύσετε εσείς. Στη δική σας πλάτη θα πέσει. Ο Κωστής ο Χατζηδάκης ήταν μία από τις καλύτερες επιλογές γι’ αυτήν τη θέση! Ήταν από τους καλύτερους που μπορούσατε να στείλετε σε αυτήν τη μάχη. Αλλά αυτό ειδικά το θέμα τον ξεπερνά! Επειδή είναι ένα θέμα για το οποίο μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε. Τα κάστανα από τη φωτιά δεν θα τα βγάλει ο Κωστής. Εσείς θα τα βγάλετε, έτσι κι αλλιώς. Αλλά και ο κ. Χατζηδάκης χρειάζεται σε αυτήν τη δύσκολη μάχη τη στήριξή σας. Να περάσει το μήνυμα ότι δεν αφήνετε κανέναν μόνο του και για κανέναν λόγο. «Είμαστε στο πλευρό του Κωστή και θα τον στηρίξουμε μέχρι το τέλος».

The post Γιατί λέει ο Μαυρίδης ότι μόνο ο Μητσοτάκης μπορεί να λύσει το θέμα της ΔΕΗ; appeared first on Enimerosi24.Source link