Διάφορα

Βρέθηκε το “γαλάζιο” must του επαρχιακού ραδιοφώνου

 

Είχε προηγηθεί η αιφνιδιαστική παρέμβαση – συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη (πριν λίγο καιρό ταξιδεύοντας οδικώς προς κεντρική Ελλάδα)… Προχθές όμως όπως εντόπισε το διεισδυτικό “Protagon.gr” εκθέτοντας τις διατροφικές συνήθειες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή υπήρξε νέα ραδιοφωνική παρέμβαση, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του σε ταβέρνα των ιστορικών Αμπελακίων: “Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας Στέλλα Κωσταρελλου μίλησε στο τοπικό ραδιόφωνο TRT και στην εκπομπή «Δεν έχουν το Θεό τους» των Βαγγέλη Βουλάγκα – Νίκου Χαϊδά, δίνοντας το παρασκήνιο για το τραπέζωμα” παρατηρώντας εύστοχα το καλό site ότι “Η συγκεκριμένη εκπομπή πρέπει να είναι γαλάζιο must καθώς πρόσφατα είχε παρέμβει στον αέρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης”!

Για να έρθουμε όμως στο “ψητό” το ρεπορτάζ σχετικά με την εξωκοινοβουλευτική δραστηριότητα του πρώην πρωθυπουργού, γνωστού και ως “ρέκτη του κόσμου της ταβέρνας” – κατά το Protagon, αναφέρει ότι “Η κράτηση έγινε δύο ημέρες πριν από τον δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη, χωρίς να πει το όνομα του καλεσμένου του, αλλά με την επισήμανση ότι θα έρθει στην ταβέρνα «υψηλός προσκεκλημένος». Η κυρία Κωσταρέλου σημείωσε ότι ο κ. Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη ήταν «ιδιαιτέρως ευγενικοί και απλοί άνθρωποι, ήρθαν χαμογελαστοί και ντυμένοι casual». Στην παρέα ήταν συνολικά 12 άτομα και το τραπέζι γέμισε με: έξι κιλά παϊδάκια, αρνίσια και πρόβεια, μια σούβλα κοκορέτσι, διαφόρων ειδών ορεκτικά και σαλάτες ενώ στο τέλος για επιδόρπιο έφαγαν παραδοσιακή, αμπελακιώτικη γαλατόπιτα. Πάντως, επειδή ο κ. Καραμανλής είναι άνθρωπος που προσέχει, το έριξε και στην πεζοπορία. Μάλιστα έμεινε στην περιοχή τουλάχιστον ως την Κυριακή, οπότε μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Κατερίνης τον είδαν με μια γκλίτσα στον Ολυμπο και φωτογραφήθηκαν μαζί του”.

Φυσικά το παρατηρητικό Protagon δεν παρέλειψε να επισημαίνει την απουσία του πρώην πρωθυπουργού από την κηδεία της Φώφης Γεννηματά, αφού προηγουμένως αναρωτήθηκε για το παράδοξο “Να συζητηθεί εντόνως μια ολιγοήμερη ανάπαυλα από τα καθήκοντά του, ή ότι πήγε σε ένα επαρχιακό ταβερνείο –να μη φάει δηλαδή ο άνθρωπος; Ή πρέπει ντε και σώνει οι πολιτικοί να δειπνούν σε ακριβά εστιατόρια, μακριά από τον λαό”; Έλα ντε; Θα μείνουμε με την απορία, αλλά κυρίως με την επιθυμία και την όρεξη που μας άνοιξαν τα έξι κιλά παϊδακια και η σούβλα με το κοκορέτσι από την ταβέρνα “Ο Τάκης” των ιστορικών Αμπελακίων!

The post Βρέθηκε το “γαλάζιο” must του επαρχιακού ραδιοφώνου appeared first on Enimerosi24.

Πηγή