Τεχνολογία

Xbox: Ανανέωση της συνεργασίας με την ActiveMedia Group για την επικοινωνία στην Ελλάδα


03 Nov Xbox: Ανανέωση της συνεργασίας με την ActiveMedia Group για την επικοινωνία στην Ελλάδα

Posted at 13:59h
in GAMES
by Soustas

Η Microsoft ανανέωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων ActiveMedia Group, για την επικοινωνιακή υποστήριξη του gaming επόμενης γενιάς του Xbox στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρότερης κονσόλας παιχνιδιών που έχει κατασκευαστεί ποτέ από τη Microsoft – της Xbox Series X και της Xbox Series S, της μικρότερης κονσόλας που έγινε ποτέ με επιδόσεις επόμενης γενιάς.

 

Η βραβευμένη ActiveMedia Group με τα έμπειρα στελέχη της και την ειδίκευσή τους στον χώρο των δημοσίων σχέσεων και της τεχνολογίας θα συνεχίσει τον στρατηγικό επικοινωνιακό σχεδιασμό και την υλοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του Xbox στην Ελλάδα.

 

Το Xbox γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας του στον χώρο του gaming, τιμώντας την πρώτη κονσόλα που λάνσαρε στη Βόρεια Αμερική, καθώς και τις επόμενες κυκλοφορίες που ακολούθησαν σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε την επόμενη γενιά παιχνιδιών κονσόλας με την ελευθερία να παίζετε τα παιχνίδια σας με τους φίλους σας, οποτεδήποτε και οπουδήποτε, με πρόσβαση σε πάνω από 1000 τίτλους από τέσσερις γενιές περιεχομένου και πάνω από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας μέσω του Xbox Game Pass Ultimate.

 

Απολαύστε νέες αποκλειστικές κυκλοφορίες σε τίτλους όπως τα Halo Infinite, Forza Horizon 5, Age of Empires IV και πολλά ακόμα. Με την οικογένεια κονσόλων Xbox επόμενης γενιάς και ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και αξία με το Xbox Game Pass, ζήστε την επόμενη γενιά του gaming.

Like this:

Like Loading…

Πηγή