Τεχνολογία

Wanbo T2 Max New: Κάνε το σπίτι σου κινηματογράφο!


02 Oct Wanbo T2 Max New: Κάνε το σπίτι σου κινηματογράφο!

Posted at 00:34h
in Gadgets, LIFE TECH
by Soustas

Το Wanbo T2 Max επιστρέφει με νέα έκδοση η οποία προσφέρει μοναδικά features σε μια ασυναγώνιστη τιμή. Είτε θέλεις να μετατρέψεις το σπίτι σου σε μινι cinema είτε θέλεις ένα εργαλείο για την δουλειά σου είσαι στο σωστό review.

To Wanbo T2 Max New LCD τρέχει με Android 9.0, το οποίο φέρνει πλεονεκτήματα όπως το Netflix, την πλήρη ενσωμάτωση των λειτουργιών της Google και την ευελιξία να τοποθετήσετε επιπλέον λειτουργίες από το κατάστημα λιανικής πώλησης Play. Σε σύγκριση με τον προηγούμενο Wanbo T2 Max, η φωτεινότητα του βελτιώνεται από 200 ANSI lumens σε 450 ANSI lumens, επιτρέποντάς σας να τον χρησιμοποιείτε ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εκτός αυτού, ο θόρυβος μειώνεται στα 35dB χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου Vortex.

450 ANSI Lumens
Android 9.0
Προεγκατεστημένο Netflix YouTube
Αυτόματη εστίαση AI
Διόρθωση Keystone
Ηχητικό εφέ HiFi
Ευφυές σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας
Μητρική ανάλυση 1080P
Επιστροφή στο μηδέν

Τον βρίσκετε εδώ: https://www.geekbuying.com/go/82QBM24e

Κουπόνι έκπτωσης: NNNWBT2MNP (η τιμή πέφτει στα €154)

Το Wanbo T2 Max((ΝΕΟ) προέρχεται από το σχεδιασμό της σειράς Wanbo T, μαρτυρώντας μια αντιπαράθεση και ενσωμάτωση: Μικρό μέγεθος X Υψηλή διαμόρφωση: Με βάση την τέχνη και τις επιδόσεις: Συγκρουόμενες ειδικές σπίθες σκέψης

Αυτόματη εστίαση AI
Εξοπλισμένο με τον αυτο-αναπτυγμένο ευφυή αλγόριθμο της Wanbo AI, καθαρίζει μόνο του χωρίς χειροκίνητη ρύθμιση, απλά απολαύστε την HD σοκαρισμένη όραση πιο γρήγορα και ελεύθερα.

Περισσότερη φωτεινότητα με HDR10
450 ANSI, η φωτεινότητα αυξήθηκε σημαντικά κατά 80%, μαζί με την αποκωδικοποίηση HDR10, ενισχύουν την αντίθεση, οι εικόνες είναι καθαρές και φυσικές.

Ισχυρή έξοδος μπάσων
Επαγγελματική εσωτερική μαγνητική κοιλότητα, συντονισμός εμπειρογνωμόνων του Χόλιγουντ, η συχνότητα των μπάσων χαμηλότερη ως 60Hz, διακρίνει το ηχόχρωμα κάθε οργάνου με σαφήνεια, παρέχει μια καθηλωτική ηχητική εμπειρία.

Ιχυρή έξοδος μπάσων
Επαγγελματική εσωτερική μαγνητική κοιλότητα, συντονισμός εμπειρογνωμόνων του Χόλιγουντ, η συχνότητα των μπάσων είναι χαμηλότερη από 60Hz, διακρίνει το ηχόχρωμα κάθε οργάνου με σαφήνεια, παρέχει μια καθηλωτική ηχητική εμπειρία.

Φάσμα 16 εκατομμυρίων χρωμάτων
Ο οπτικός φακός συμπυκνωτή υψηλής διαπερατότητας, βελτιώνει σημαντικά τη διαπερατότητα του φωτός, αποφεύγει αποτελεσματικά την αποεστίαση και την ανεξέλεγκτη εστίαση, φέρνει καθαρή εικόνα ορατή με γυμνό μάτι, με υψηλότερη αντίθεση και ευκρίνεια και ο κορεσμός των χρωμάτων του έχει υψηλότερη φυσική διαπερατότητα.

Ξεπεράστε τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και αναμορφώστε την κορυφή
Στο όνομα της εμπειρίας του φωτός και του άλματος, η σύνθετη διαδικασία και η απόδοση αναδιοργανώνονται και ερμηνεύονται για να επιτρέψουν τη δομική αισθητική. Κάθε βιντεοπροβολέας παράγεται και εγκαθίσταται σε τυποποιημένο καθαρό δωμάτιο, αντέχει στη δοκιμή 1000+ φορές της λειτουργίας αυτόματης εστίασης Al, 1200+ φορές της δοκιμής διασύνδεσης, 20000 ώρες δοκιμής διάρκειας ζωής μηχανής, 400+ φορές της δοκιμής διαφάνειας φακού, 1000+ της δοκιμής αντοχής στη σκόνη lP5X, 300+ δοκιμή πτώσης.

Πηγή