Τεχνολογία

UFO Robot Grendizer – The Feast of the Wolves: αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας!


17 Jul UFO Robot Grendizer – The Feast of the Wolves: αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας!

Posted at 17:04h
in GAMES
by Soustas

 Η Microids βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το UFO Robot Grendizer – The Feast of the Wolves θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου 2023 για το PlayStation 5, το PlayStation 4, το Xbox Series X|S, το Xbox One και τα PC. Η έκδοση για το Nintendo Switch θα γίνει διαθέσιμη το 2024.

Το UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves καταγράφει την πρώτη ιστορία της σειράς anime, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να ξαναζήσουν τις πιο εμβληματικές στιγμές αυτής της επικής περιπέτειας. Οι λάτρεις της σειράς θα ενθουσιαστούν καθώς το παιχνίδι προσφέρει τα αξιομνημόνευτα μουσικά θέματα του anime, σε καινούρια ενορχήστρωση για ακόμα πιο πειστική εμπειρία. Τα μουσικά θέματα ήταν κρίσιμα για την επιτυχία του anime και οι παίκτες θα μπορέσουν να τα ζήσουν τώρα με έναν αλληλεπιδραστικό τρόπο.

Για να προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία στους λάτρεις του, το UFO Robot Grendizer – The Feast of the Wolves θα κυκλοφορήσει και σε Collector και Deluxe εκδόσεις.

Η Deluxe Edition θα περιλαμβάνει:

Το παιχνίδι
Ένα lenticular
Ένα αποκλειστικό steelbook
Ένα μπρελόκ
Μια αφίσα

Η Collector’s Edition θα περιλαμβάνει:

Συλλεκτική συσκευασία
Μια αποκλειστική φιγούρα Grendizer
Ψηφιακά bonuses
Το παιχνίδι
Ένα lenticular
Ένα αποκλειστικό steelbook
Ένα μπρελόκ
Ένα σετ με 3 κονκάρδες
4 λιθογραφίες
Ένα χρυσό εισιτήριο
Ένα αποκλειστικό artbook
Μια αφίσα

Τι είναι το UFO robot Grendizer – The Feast of the Wolves

Βασισμένο στο διάσημο anime που με τη σειρά του προσαρμόστηκε από το manga UFO Robot Grendizer της Go Nagai, αυτό το action game θα δώσει στους λάτρεις της νοσταλγίας την ευκαιρία να αναλάβουν τον ρόλο του Duke Fleet και του σπουδαίου του ρομπότ σε επικές περιπέτειες. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να παρασυρθείτε σε ένα εμβληματικό σύμπαν της pop κουλτούρας, που είναι γεμάτο γενναιότητα, προδοσία και αισθησιακές μάχες!

Η cult animated σειρά ήταν ένα από τα πρώτα εξαγώγιμα προϊόντα του ιαπωνικού animation στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Όλοι θυμούνται τις εμβληματικές μάχες και το οπλοστάσιο που χρησιμοποίησε ο Grendizer για να κερδίσει τις δυνάμεις του King Vega, ο οποίος εξαπέλυε επιθέσεις στη Γη από τη μυστική του βάση στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Είστε έτοιμοι για τη θρυλική επιστροφή του;

Το UFO Robot Grendizer – The Feast of the Wolves θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Η έκδοση για Nintendo Switch θα εμφανιστεί το 2024.

Πηγή