Ειδήσεις

To βραβείο λιτής παραγωγής στον τομέα «Τεχνολογία Συναρμολόγησης» απέσπασε το BMW Group στο Dingolfing


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 14:00

Το εργοστάσιο του Dingolfing του BMW Group  ξεχωρίζει και θεωρείται ότι είναι από τα καλύτερα εργοστάσια συναρμολόγησης στον κόσμο. Το βραβείο «Automotive Lean Production Award»  για το 2022, στην κατηγορία OEM (Original Equipment Manufacturer) απονεμήθηκε στην Τεχνολογία Συναρμολόγησης του εργοστασίου του BMW Group, στην Κάτω Βαυαρία. 

Η μονάδα συναρμολόγησης οχημάτων του Dingolfing  θεωρείται ότι είναι ενα από τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης στην εφαρμογή λιτής παραγωγής, σε συνδυασμό με την ψηφιακή καινοτομία.

Φέτος, το βραβείο απονέμεται για 16η φορά από το περιοδικό του ειδικού τύπου Automobil Produktion και την εταιρεία συμβούλων διοίκησης Agamus Consult. Η τελετή απονομής προγραμματίζεται για την 16η και 17η Νοεμβρίου στην Ισπανική πόλη Pamplona.

Kαθοριστικός παράγοντας για την απόφαση της κριτικής επιτροπής ήταν η συνεπής εφαρμογή του σχεδίου της BMW για το iFACTORY στην Τεχνολογία Συναρμολόγησης του Dingolfing. 

Η  συναρμολόγηση οχημάτων του Dingolfing έκανε πολλές “μικρές” βελτιώσεις “εκ των έσω” – και τις υλοποίησε πολύ γρήγορα. Το “λιτό DNA” του εργοστασίου ήταν εμφανές σε όλα τα στάδια, ανέφερε η επιτροπή.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 14:00

Πηγή