Τεχνολογία

«STAR WARS: VISIONS» Κεφάλαιο 2 και «STAR WARS: ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ JEDI» τώρα διαθέσιμα στο DISNEY+


08 May «STAR WARS: VISIONS» Κεφάλαιο 2 και «STAR WARS: ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ JEDI» τώρα διαθέσιμα στο DISNEY+

Posted at 21:29h
in Cinema world, MOVIES
by Soustas

Με αφορμή την Star Wars Day, δύο νέες σειρές από την Lucasfilm, η πρωτότυπη ανθολογία κινουμένων σχεδίων «Star WarsVisions» Κεφάλαιο 2 και η πρωτότυπη σειρά κινουμένων σχεδίων «Star Wars: Οι Περιπέτειες των Νεαρών Jedi», είναι τώρα διαθέσιμες στο Disney+. Επιπλέον, το «Star Wars: Οι Περιπέτειες των Νεαρών Jedi», προβάλλεται και στο Disney Junior (διαθέσιμο μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV). Μάθετε περισσότερα στοwww.disneyplus.com

Το «Star WarsVisions» Κεφάλαιο 2, συνεχίζει να διευρύνει τα όρια της αφήγησης του Star Wars, μέσα από εννέα νέα επεισόδια μικρού μήκους, που δημιουργήθηκαν από εννέα διαφορετικά στούντιο σε όλο τον κόσμο. Αξιοποιώντας τις πιο συναρπαστικές τεχνικές animation από διάφορες χώρες και πολιτισμούς, τα νέα επεισόδια, προσφέρουν μια νέα, δυναμική οπτική στο έπος του Star Wars.

Το Κεφάλαιο 2 της σειράς «Star Wars: Visions» περιλαμβάνει τα επεισόδια: «Σιθ» του El Guiri, «Σκρίτσερς Ριτς» του Cartoon Saloon, «Στα Αστέρια» του Punkrobot, «Μητέρα σου Είμαι» του Aardman, «Ταξίδι στο Σκοτεινό Κεφάλι» του Studio Mir, «H Χορεύτρια Κατάσκοπος» του Studio La Cachette, «Οι Ληστές του Γκόλακ» του 88 Pictures, «Το Ορυχείο» του D’ART Shtajio και της Lucasfilm και «Το Τραγούδι της Άαου» του Triggerfish. Εκτελεστικοί παραγωγοί για το «Star Wars: Visions» Κεφάλαιο 2, είναι οι Josh Rimes, James Waugh και Jacqui Lopez της Lucasfilm.

Η πρωτότυπη, νέα σειρά, «Star Wars: Οι Περιπέτειες των Νεαρών Jedi», διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από το «Star Wars: Η Αόρατη Απειλή» (Επεισόδιο I), κατά την εποχή της Γαλαξιακής Δημοκρατίας, και ακολουθεί τους νεαρούς μαθητευόμενους Jedi, καθώς μελετούν τη Δύναμη, εξερευνούν τον γαλαξία, βοηθούν πολίτες και πλάσματα που έχουν ανάγκη και μαθαίνουν πολύτιμες δεξιότητες που χρειάζονται για να γίνουν Jedi. Το «Star Wars: Οι Περιπέτειες των Νεαρών Jedi» είναι παραγωγή της Lucasfilm και της Wild Canary για το Disney+ και το Disney Junior, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι James Waugh, Jacqui Lopez και Josh Rimes από την Lucasfilm. Ο Michael Olson (Puppy Dog Pals) είναι υπεύθυνος παραγωγής και εκτελεστικός παραγωγός, ο Elliot M. Bour (Elena of Avalor) είναι υπεύθυνος σκηνοθεσίας και συμπαραγωγός, η Jeannine Hodson (Puppy Dog Pals) είναι παραγωγός και ο Lamont Magee (Black Lightning) είναι σύμβουλος παραγωγής.

Πρωταγωνιστές της σειράς «Star Wars: Οι Περιπέτειες των Νεαρών Jedi» είναι οι Jamaal Avery Jr. ως Κάι Μπράιτσταρ, Juliet Donenfeld ως Λις Σολέι, Dee Bradley Baker ως Ναμπς, Emma Berman ως Νας Ντουράνγκο, Jonathan Lipow ως RJ-83 και Piotr Michael ως Δάσκαλος Γιόντα.

Το Disney+ είναι απόλυτος προορισμός για περιεχόμενο Star Wars, με πρωτότυπες σειρές και όλες τις ταινίες, τώρα διαθέσιμες.

Πηγή