Τεχνολογία

Skroutz: Δωρεάν υπηρεσία ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών


20 Mar Skroutz: Δωρεάν υπηρεσία ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών

Posted at 12:07h
in BUSINESS, LIFE TECH
by Soustas

Το Skroutz, το #1 Marketplace στην Ελλάδα, προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία ανακύκλωσης της παλιάς ηλεκτρικής συσκευής για όσους επιλέξουν να αγοράσουν τη νέα τους μέσω Skroutz. Η υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), που είναι εγκεκριμένος φορέας από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης. Προς το παρόν, η υπηρεσία ανακύκλωσης είναι διαθέσιμη για την περιοχή της Αθήνας και της Πάτρας.

 

Όσοι χρήστες θέλουν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας, μπορούν εύκολα να επιλέξουν το πεδίο «Ανακύκλωση» κατά το τελικό στάδιο αγοράς, χωρίς επιπλέον χρέωση. Μόλις γίνει η παραγγελία, η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία επικοινωνεί με τον χρήστη ώστε να του προσφέρει ευελιξία για το ραντεβού της παραλαβής της παλιάς συσκευής.

 

Η υπηρεσία Ανακύκλωσης είναι διαθέσιμη για τις εξής κατηγορίες: ψυγεία, κλιματιστικά, αφυγραντήρες, τηλεοράσεις, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, κουζίνες και φούρνοι, ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες, εστίες κουζίνας, στεγνωτήρια, πλυντήρια, απορροφητήρες, ηλεκτρικές σκούπες, φούρνοι μικροκυμάτων και φριτέζες.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καταναλωτές που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν την εν λόγω υπηρεσία έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν με επιπλέον κόστος και την υπηρεσία απεγκατάστασης της παλιάς τους συσκευής. Μια υπηρεσία που είναι διαθέσιμη για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και επιλεγμένες πόλεις της επαρχίας.

 

Ο Μιχάλης Αυγουλής, Marketplace Operational Excellence Senior Manager Skroutz, δήλωσε: «Στόχος της υπηρεσίας ανακύκλωσης της παλιάς ηλεκτρικής συσκευής των καταναλωτών είναι να προσφέρουμε άψογη αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές που επιλέγουν το Skroutz για να αγοράσουν την επόμενη συσκευή τους. Προσφέροντας τους την ίδια στιγμή την ευχέρεια ώστε η απεγκατάσταση και η συλλογή της παλιάς τους να συμβεί στο χρόνο που οι ίδιοι ορίζουν. Προσπαθούμε ώστε κάθε λύση ή υπηρεσία που προτείνουμε να έχει θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα προς όφελος όλων μας».

Ο Μάριος Ιντζελέρ, Διευθύνων Σύμβουλος της Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., δήλωσε: «Μέχρι σήμερα έχουμε συλλέξει πάνω από 900.000 τόνους Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ). Με την συνεργασία αυτή επιδιώκουμε να διευκολύνουμε τους πολίτες να ανακυκλώσουν τις παλιές λευκές τους συσκευές και παράλληλα να αυξήσουμε την συλλογή των ΑΗΗΕ στη χώρα μας. Κοινός μας στόχος, να μην υπάρχει ούτε μια ηλεκτρική συσκευή σε λάθος σημείο ή στην άκρη του δρόμου, χωρίς σωστή περιβαλλοντική διαχείριση και με αμφίβολη κατάληξη

 

Σχετικά με το Skroutz

Η Skroutz Α.Ε. συνδέει εκατομμύρια καταναλωτές με χιλιάδες καταστήματα που επιλέγουν την προβολή τους μέσω της μεγαλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα.

Οι καταναλωτές βρίσκουν στο www.skroutz.gr πάνω από 30 εκατ. προϊόντα από περίπου 8.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, απολαμβάνοντας ασφάλεια αγορών, εγγύηση παραλαβής και επιστροφής χρημάτων και δωρεάν επιστροφή προϊόντων με κάθε αγορά μέσω Skroutz. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών στους καταναλωτές και το πιο αποδοτικό κανάλι πωλήσεων στους συνεργάτες της.

H Skroutz A.E. ιδρύθηκε το 2005 με έδρα την Αθήνα και απασχολεί πάνω από 550 εργαζομένους, ενώ μετά από 19 χρόνια λειτουργίας έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών ως το σημείο αναφοράς για την ιδανική αγοραστική εμπειρία καταγράφοντας σε μηνιαία βάση περισσότερες από 8 εκατ. μοναδικές επισκέψεις.

Πηγή