Τεχνολογία

Simon Yeo: ο νέος Senior Vice President of Operations της WatchGuard


23 Jan Simon Yeo: ο νέος Senior Vice President of Operations της WatchGuard

Posted at 15:39h
in BUSINESS
by Soustas

Η WatchGuard® Technologies, παγκόσμιος ηγέτης στην ενοποιημένη κυβερνοασφάλεια, ανακοίνωσε σήμερα ότι προσέλαβε τον Simon Yeo ως νέο Senior Vice President of Operations της εταιρείας. Από αυτή τη θέση, ο Yeo θα επιβλέπει τα συστήματα και τις υποδομές τεχνολογίας πληροφοριών, την ασφάλεια και τις λειτουργίες cloud της WatchGuard.

 

Ως βετεράνος της τεχνολογικής βιομηχανίας με εμπειρία άνω των τριών δεκαετιών, η επαγγελματική εμπειρία του Yeo καλύπτει τους τομείς του δημόσιου και ιδιωτικού cloud, των κέντρων δεδομένων, της μηχανικής δικτύων, των DevOps, των επιχειρηματικών συστημάτων, της ασφάλειας και πολλά άλλα.

 

“Ο Simon φέρνει στη WatchGuard βαθιά τεχνογνωσία στον κλάδο της τεχνολογίας και ηγετικό στυλ που εστιάζει στους ανθρώπους, τη συνεργασία και την ακεραιότητα”, δήλωσε ο Prakash Panjwani, CEO της WatchGuard Technologies. “Οι εκτεταμένες γνώσεις του στον τομέα της ασφάλειας, η εξοικείωσή του με τα προϊόντα και την προσέγγιση της WatchGuard στην αγορά, καθώς και η εμπειρία του στον ψηφιακό μετασχηματισμό τον καθιστούν ιδανικό για αυτόν τον ρόλο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Simon στην ηγετική ομάδα της WatchGuard”.

 

Πριν από την ένταξή του στη WatchGuard, ο Yeo ήταν CIO της Barracuda Networks για έξι χρόνια. Επέβλεψε διάφορες στρατηγικές πρωτοβουλίες, όπως τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, τη μετάβαση από το ιδιωτικό στο δημόσιο cloud και τον μετασχηματισμό των προγραμμάτων ασφάλειας και συμμόρφωσης. Ο Yeo εργάστηκε επίσης σε διευθυντικές θέσεις στις Upwork, Tout.com, Meebo και LoudCloud. Ως λάτρης της τεχνολογίας σε όλη του τη ζωή, ο Yeo έχει πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών και τη μηχανική από το UCLA και μεταπτυχιακό στην επιστήμη των υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

 

“Η WatchGuard είναι ένας αναγνωρισμένος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας με μια εξαιρετικά συνεργατική κουλτούρα εργασίας”, δήλωσε ο Yeo. “Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω αυτόν τον νέο ρόλο και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα της WatchGuard, καθώς συνεχίζουμε να προωθούμε τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων και των διαδικασιών και τον μετασχηματισμό του cloud στο επόμενο επίπεδο”.

 

Πηγή