Τεχνολογία

Scars Above: Το νέο gameplay trailer σας δείχνει ό,τι πρέπει να ξέρετε


09 Feb Scars Above: Το νέο gameplay trailer σας δείχνει ό,τι πρέπει να ξέρετε

Posted at 12:14h
in GAMES
by Soustas

Ένα ολοκαίνουριο gameplay trailer προσφέρει στους παίκτες μια συνολική εικόνα των σημαντικότερων χαρακτηριστικών του Scars Above.

 

Το Scars Above, που δημιουργήθηκε από τη σερβική εταιρεία ανάπτυξης Mad Head Games και θα κυκλοφορήσει από την Prime Matter, είναι ένα third–person action game επιστημονικής φαντασίας γεμάτο προκλήσεις, το οποίο διαδραματίζεται σε ένα μυστηριώδη εξωγήινο κόσμο.

 

Το trailer, που επιδεικνύει πολύ πρόσφατο gameplay υλικό, δείχνει στους παίκτες πολλά από τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού – την εξερεύνηση, τις μάχες και την έρευνα – καθώς η Kate ανοίγει δρόμο πολεμώντας σε ένα σουρεαλιστικό και επικίνδυνο κόσμο.

 

 

 

Το σενάριο

 

Ένα κολοσσιαίο και αινιγματικό εξωγήινο κατασκεύασμα εμφανίζεται στην τροχιά της Γης και αφήνει άναυδο ολόκληρο τον κόσμο – η ανθρωπότητα το ονομάζει «Metahedron». Η ομάδα Sentient Contact Assessment and Response (SCAR), που αποτελείται από επιστήμονες και μηχανολόγους – το επισκέπτεται για να το ερευνήσει.

 

Τα πράγματα δεν πάνε όπως σχεδιάστηκαν και το Metahedron μεταφέρει την ομάδα στο διάστημα, σε ένα μυστήριο τόπο μακριά από το ηλιακό σύστημα.

 

Είναι εδώ όπου η Kate (η πρωταγωνίστρια) ξυπνά μόνη σε έναν παράξενο και εχθρικό κόσμο. Αποφασισμένη να επιβιώσει, ξεκινά να βρει το πλήρωμά της και να αποκαλύψει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από όσα συνέβησαν.

 

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου 2023 σε PC και κονσόλες 8ης και 9ης γενιάς.

 

Πηγή