Pylones & iCrypto συνεργάζονται για να προστατέψουν τις εταιρείες από ηλεκτρονικές απάτες
15 Nov Pylones & iCrypto συνεργάζονται για να προστατέψουν τις εταιρείες από ηλεκτρονικές απάτες

Posted at 18:42h
in TECH
by Soustas

Η Pylones Hellas και η iCrypto ανακοίνωσαν την στρατηγική τους συνεργασία για την προώθηση λύσεων Identity και Access Management σε Ελλάδα, Κύπρο και στην ευρύτερη περιοχή.

Η iCrypto βοηθάει τις εταιρείες να περιορίσουν τον κίνδυνο εξαπάτησης σε όλα τα ψηφιακά σημεία διεπαφής (π.χ. στις συναλλαγές ή/και στις συμφωνίες), προστατεύοντας έτσι πελάτες και συνεργάτες μέσα στα πλαίσια ενός ευρύτερου εταιρικού «οικοσυστήματος». Οι λύσεις της iCrypto συμβάλουν στην εξακρίβωση της πραγματικής ταυτότητας του χρήστη με απλά και ασφαλή βήματα, από οποιαδήποτε κινητή συσκευή. Η iCrypto εξασφαλίζει την ανιχνευστιμότητας της πραγματικής ταυτότητας των χρηστών σε όλες τις ψηφιακές συναλλαγές, βοηθώντας τις εταιρείες να χτίσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες τους.

«Η ηλεκτρονική απάτη και η κλοπή ταυτότητας συμβαίνουν κάθε 3 δευτερόλεπτα» ανέφερε ο Δρ. Βασίλης Πολυχρονίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της iCrypto, «Σκοπός μας ήταν να αναπτύξουμε έναν καλύτερο τρόπο από τον τότε υπάρχον για να προφυλάξουμε την αλληλεπίδραση ανθρώπου και υπολογιστή. Έτσι το 2014 η ομάδα έπιασε δουλειά και μαζί βρήκαμε έναν καινοτόμο τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση που αφορά όλον τον κλάδο.»

Η τεχνολογία της iCrypto είναι συμβατή με όλους τους δυνατούς τύπους συναλλαγών που πραγματοποιούνται μεταξύ χρηστών (υπαλλήλων, πελατών, συνεργατών) και των ΙΤ εφαρμογών. Επίσης, επιτρέπει την διασύνδεση με πλήθος συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των legacy παλαιών υποδομών καθώς και των διαφόρων οικοσυστημάτων εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη ασφάλεια στη ροή εργασιών και στις συναλλαγές με όλους τους συμβαλλόμενους.

Ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas, δήλωσε, «Με την iCrypto μπορούμε πλέον να γνωρίζουμε ποιος ακριβώς βρίσκεται πίσω από μια ηλεκτρονική εντολή και συναλλάσσεται με υπηρεσία (service) ή εφαρμογή (application), όπως οι οικονομικές (financial) εφαρμογές. Οι εταιρείες έχουν ανάγκη για γρήγορη, έγκυρη και εύκολη ταυτοποίηση των πελατών τους (KYC). Σχετικοί τομείς εφαρμογής της iCrypto μπορεί να είναι για παράδειγμα αυτοί των ασφαλειών, της υγείας, των τηλεπικοινωνιών, της εκπαίδευσης αλλά και των κυβερνητικών υπηρεσιών. Η iCrypto μας προσφέρει μια ευέλικτη, συμβατή με τα πρότυπα πλατφόρμα, που μπορεί να καλύψει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις ψηφιοποίησης των πελατών μας.»

 

Σχετικά με την Pylones Hellas (www.pylones.gr)

Η Pylones Hellas είναι κορυφαία εταιρεία στον χώρο του ITC στην Ελλάδα. Από την ίδρυση της το 1997, η Pylones έχει ως στόχο την κάλυψη των αναγκών για εκσυγχρονισμό των τεχνολογικών υποδομών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον ιδιωτικό τομέα.  Με σταθερούς και προσεκτικούς ρυθμούς η εταιρεία κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους Information Technology, Communication και Security integrators  στην Ελλάδα. Η Pylones δραστηριοποιείται με μεγάλη εξειδίκευση σε διάφορους τομείς, όπως ο σχεδιασμός και η υλοποίηση υποδομών πληροφορικής, λύσεις Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, Ασφάλεια δικτύων (εφαρμογών, δικτύων, δεδομένων και ΙΤ υποδομών), Professional services, καθώς και Τεχνική υποστήριξη σε όλα τα ITC συστήματα σε 24ωρη βάση.

 

 Σχετικά με την iCrypto (www.iCrypto.com)

Η iCrypto δίνει την δυνατότητα σε οργανισμούς να εξαλείψουν τους κινδύνους όπως Identity Theft, Access Breaches, Data Breaches, Ransom Attacks και άλλων, ενώ παράλληλα επιβάλλει συμμόρφωση μέσω mobile-centric τεχνολογίας (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), βασισμένη στα βιομετρικά δεδομένα συσκευής/δικτύου και tokenized identity.

Προσφέροντας βιομετρική ταυτοποίηση των χρηστών σε οποιαδήποτε ροή εργασίας και κρατώντας τους έτσι υπεύθυνους για την ασφάλεια, αποτελεί το κλειδί για την διασφάλιση της εμπιστοσύνης και την αίσθηση σιγουριάς στο ποιος έχει έγκριση εισόδου ή συναλλαγής σε έναν νέο και πολύ αναπτυσσόμενο ψηφιακό κόσμο.

Οι εμπορικές της δραστηριότητες αναπτύσσονται σε Βόρεια και Νότια Αμερική, Αφρική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Η iCrypto δραστηριοποιείται εμπορικά στο να βοηθάει τις εταιρείες να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, να αυξάνουν την ταχύτητα των συναλλαγών, να μεγιστοποιούν την κερδοφορία και να εξασφαλίζουν τα έσοδα τους και όλα αυτά, προσφέροντας μια απλή και άμεση mobile-centric user experience.

Στην iCrypto δεν επινοήσαμε το Identity και Access Management, το κάναμε απλά καλύτερο.

Like this:

Like Loading…Source link