Τεχνολογία

Public: Με καινούργια LG NanoCell TV παίρνεις δώρο Soundbar
05 Feb Public: Με καινούργια LG NanoCell TV παίρνεις δώρο Soundbar

Posted at 15:22h
in SMART TV
by Soustas

Όταν ψάχνεις για νέα τηλεόραση, το πρώτο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι η ποιότητα εικόνας. Γι’ αυτό και αποκλείεται το μάτι σου να μην πέσει στις NanoCell τηλεοράσεις της LG, όταν πας να δεις από κοντά τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν. Η τεχνολογία του πάνελ εγγυάται σωστή αναπαραγωγή χρωμάτων από κάθε γωνία και εξαιρετική αντίθεση με HDR.

Δεν φτάνει μόνο η τέλεια εικόνα όμως – για μια «γεμάτη» κινηματογραφική εμπειρία, χρειάζεσαι και κορυφαίο ήχο. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας θέλει και τα κατάλληλο ηχεία, αλλά, δεν υπάρχει πάντα ο χώρος για ένα πλήρες σύστημα surround 5.1 ή 7.1. Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχονται να καλύψουν τα soundbar, τα οποία δίνουν στο σαλόνι σου surround ήχο, χωρίς να γεμίζουν το χώρο με καλώδια και ηχεία!

Για να μην προσθέτεις επιπλέον κόστος στην αγορά σου, όμως, η LG φρόντισε να σου κάνει ένα δώρο, που θα σου δώσει τόσο την καλύτερη εικόνα, όσο και τον ποιοτικότερο ήχο, χωρίς να σε βάλει σε παραπάνω έξοδα. Με την αγορά επιλεγμένων LG NanoCell τηλεοράσεων παίρνεις δώρο soundbar της LG!

Στην ενέργεια αυτή συμμετέχουν η 49άρα LG 49SM9000, η 55άρα LG 55SM9010 και η 65άρα LG 65SM9010. Η πρώτη δίνει ως δώρο το soundbar LG SL4Y απόδοσης 300W, η δεύτερη το soundbar LG SL5Y απόδοσης 400W, ενώ η 65άρα πρόταση της LG χαρίζει το soundbar LG SL7YF που προσφέρει ένταση 420W, DTS Virtual:X surround και ενσωματωμένο Chromecast.

Όποιο από τα τρία μεγέθη και να επιλέξεις, θα πάρεις κορυφαία εμπειρία εικόνας. Φυσικά όλα τα μοντέλα έχουν ανάλυση 4K Ultra HD αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Εκεί που οι συγκεκριμένες NanoCell τηλεοράσεις της LG ξεχωρίζουν είναι στον πολύ υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120Hz, στο 10bit χρώμα και στο εντυπωσιακό HDR, που προσφέρει ο οπίσθιος φωτισμός Full Array Local Dimming. Και τα 3 πρότυπα HDR (Dolby Vision, HLG, HDR10) είναι παρόντα για τέλεια εικόνα σε κάθε ταινία και σειρά.

Η παραπάνω προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων γι’ αυτό βιάσου να προλάβεις. Μη χάσεις την ευκαιρία στις φετινές χειμερινές εκπτώσεις να κάνεις level-up στην εμπειρία ψυχαγωγίας του σπιτιού, με τηλεόραση και soundbar από την LG.

Like this:

Like Loading…Source link