Τεχνολογία

Powercube: To πολύπριζο που πάντα ήθελες!


31 Jan Powercube: To πολύπριζο που πάντα ήθελες!

Το Powercube είναι μια συμπαγής και φορητή συσκευή που παρέχει πολλαπλές ηλεκτρικές πρίζες ή/και θύρες USB για τη φόρτιση και την τροφοδοσία ηλεκτρονικών συσκευών. Ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά και οφέλη των power cubes περιλαμβάνουν:

Πολλαπλές πρίζες: Παρέχουν πολλαπλές ηλεκτρικές πρίζες, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε και να τροφοδοτείτε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέετε μια συσκευή από την πρίζα για να κάνετε χώρο για μια άλλη.

Θύρες USB: Πολλοί ηλεκτρικοί κύβοι διαθέτουν θύρες USB, διευκολύνοντας τη φόρτιση κινητών συσκευών, tablet και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών που τροφοδοτούνται από USB.

Φορητότητα: Τα Powercubes είναι ελαφριά και συμπαγή, καθιστώντας τα ιδανικά για ταξίδια, το γραφείο ή το σπίτι. Συσκευάζονται εύκολα και καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στις αποσκευές σας.

Ευκολία: Eπιτρέπουν να συνδέετε και να τροφοδοτείτε εύκολα πολλαπλές συσκευές σε ένα βολικό σημείο, μειώνοντας την ανάγκη για πολλαπλούς προσαρμογείς ρεύματος.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας: Ορισμένα powercubes περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως προστασία από υπερένταση, προστασία από υπέρταση και προστασία από βραχυκύκλωμα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συσκευών σας και των ηλεκτρικών σας συστημάτων.

Το Sopend E04C Powercube είναι η σημερινή πρόταση μας αν θέλετε μια οικονομική και ταυτόχρονα ισχυρή συσκευή που θα σας λύσει τα χέρια από πολύμπριζα που πολλές φορές λόγω ιδιομορφίας της κάθε πρίζας αφήνουν τις μισές πρίζες άχρηστες.

Χαρακτηριστικά

Με 4 πρίζες, 2 θύρες USB-A, 1 θύρα USB-C και διακόπτη αφής, αυτή η πρίζα με καλώδιο 1,5 m μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.Αδιάβροχο υλικό PC
Κατασκευασμένη από πυρίμαχο υλικό κελύφους PC, είναι ανθεκτική στη θερμότητα, ανθεκτική στη φθορά και ανθεκτική στη διάβρωση.

Υποστήριξη γρήγορης φόρτισης
Υπάρχει μια θύρα USB που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 3,1A PD, η οποία μπορεί να φορτίσει τα κινητά τηλέφωνα και τα tablet σας.

Ασφαλής προστασία
Διαθέτει προστασία από υπερβολικό ρεύμα, προστασία από υπερβολική τάση, προστασία από βραχυκύκλωμα, προστασία από υπερβολική θερμοκρασία και αντιστατική προστασία.

Καλή αγωγιμότητα
Ο χάλκινος πυρήνας του καλωδίου είναι κατά 33% παχύτερος, ο οποίος έχει καλή αγωγιμότητα, λιγότερη παραγωγή θερμότητας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ασφαλείας.

Ευρεία εφαρμογή
Είναι κατάλληλο για οικιακές συσκευές και συσκευές γραφείου με ισχύ μικρότερη από 3860W, όπως οικιακές κουζίνες ρυζιού, ψυγεία, ανεμιστήρες, λαμπτήρες, δοχεία νερού, θερμός, μηχανές για γάλα σόγιας, υπολογιστές, εκτυπωτές κ.λπ.
Κόστος

Το κόστος δεν ξεπερνά αυτό ενός κλασικού πολύπριζου αλλά προσφέρει πολλά περισσότερα. Το Sopend E04C Powercube κοστίζει €15.95 και μπορείτε να το παραγγείλετε από το Geekbuying εδώ με την μέθοδο αποστολής Priority Line με την οποία δεν περνάει σε τελωνειακούς ελέγχους

Πηγή