POCO X3 NFC- Ο αληθινός πρωταθλητής στην mid-range κατηγορία
15 Sep POCO X3 NFC- Ο αληθινός πρωταθλητής στην mid-range κατηγορία

Posted at 14:58h
in SMARTPHONES
by Soustas

Προσφέροντας κορυφαία οθόνη στα 120Hz, τεράστια μπαταρία 5.160mAh και ακριβώς την απόδοση που χρειάζεστε.
Η POCO, η βιομηχανία που επαναπροσδιορίζει τη μάρκα smartphone, κυκλοφόρησε την τελευταία της συσκευή: POCO X3 NFC. Προσαρμοσμένο για νέους λάτρεις της τεχνολογίας και παιχνιδιών, υιοθετεί έναν μοναδικό σχεδιασμό προσδιορίζοντας τη δυναμική που έχει αυτή η συσκευή, βάζοντας την απόδοση πάνω απ ‘όλα και προσφέροντας μόνο τις πιο χρήσιμες προδιαγραφές υψηλών προσδοκιών και σε τιμή άκρως δελεαστική.
Χρησιμοποιώντας τον νεότερο και ισχυρότερο επεξεργαστή 4G της σειράς 700 της Qualcomm – Snapdragon ™ 732G – το POCO X3 NFC διαθέτει απίστευτη απόδοση που διαρκεί έως και δύο ημέρες με μία φόρτιση, χάρη στη μεγάλη μπαταρία 5.160mAh της συσκευής. Εν τω μεταξύ, η οθόνη 120Hz + 240Hz του τηλεφώνου δημιουργεί μια απίστευτα ομαλή και αποκριτική εμπειρία ανώτερη από τις περισσότερες ναυαρχίδες της αγοράς.

Το POCO X3 NFC έχει να κάνει με την απίστευτη καθημερινή χρήση και μια βελτιστοποιημένη εμπειρία παιχνιδιού. Λειτουργεί με τον πιο ισχυρό επεξεργαστή 4G της Qualcomm μέχρι σήμερα, το Snapdragon ™ 732G, το POCO X3 NFC προσφέρει συνεχείς κορυφαίες επιδόσεις και δυνατότητες AI που θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς παίκτες χάρη στην αρχιτεκτονική του που βασίζεται στην CPU Kryo ™ 470 octa-core και Adreno ™ 618 Elite Gaming σειρά GPU.
Για να διασφαλιστεί η σταθερή λειτουργία και η εμπειρία χρήστη χωρίς τριβές, η συσκευή ενσωματώνει το LiquidCool Technology 1.0 Plus, συνδυάζοντας έναν διευρυμένο χαλκό σωλήνα θερμότητας με πολλά στρώματα γραφίτη που συνεργάζονται για τη μείωση της θερμότητας του επεξεργαστή του τηλεφώνου έως και 6 βαθμούς Κελσίου.
Η απίστευτη απόδοση του τηλεφώνου μπορεί να βελτιστοποιηθεί περαιτέρω για gaming, χάρη στην τελευταία έκδοση του Game Turbo 3.0, το βοηθητικό πρόγραμμα που συντονίζει το τηλέφωνο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, το οποίο διασφαλίζει ότι οι χρήστες αξιοποιούν στο έπακρο την συσκευή.

-Ακριβώς η ανανέωση που χρειάζεστε: με οθόνη 120Hz + 240Hz και στερεοφωνικά ηχεία
Σύμφωνα με τον αρχικό στόχο του POCO να κάνει την καινοτομία διαθέσιμη σε όλους, το POCO X3 NFC διαθέτει έναν εκπληκτικό FHD + DotDisplay 6,67 ιντσών από άκρη σε άκρη με έναν εντυπωσιακό συνδυασμό ρυθμού ανανέωσης 120Hz.
Το POCO X3 NFC διαθέτει μια από τις πιο ομαλές οθόνες στην κατηγορία τιμών του. Η λειτουργία DynamicSwitch επιτρέπει στο τηλέφωνο να εξοικονομεί ενέργεια, αλλάζοντας αυτόματα μεταξύ 50, 60, 90 και 120Hz, ανάλογα με τη χρήση και τη μορφή του περιεχομένου που εμφανίζεται στην οθόνη. Αυτό επιτρέπει στο ρυθμό ανανέωσης του τηλεφώνου να αυξάνεται για περιπτώσεις χρήσης, όπως το παιχνίδι και να μειώνεται για ελαφρύτερες λειτουργίες όπως η ανάγνωση, βελτιστοποιώντας έτσι τη χρήση ισχύος του.
Ο ρυθμός δειγματοληψίας αφής 240Hz ενισχύει περαιτέρω τις εξαιρετικές δυνατότητες εμφάνισης του τηλεφώνου, επιτρέποντάς του να κερδίσει μεγάλο ποσοστό του ανταγωνισμού. Το POCO X3 NFC διαθέτει 33% ταχύτερη απόκριση από τα περισσότερα αντίστοιχα κινητά ίδιας κατηγορίας που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, παρέχοντας μια εξαιρετικά ικανοποιητική εμπειρία χρήστη.
Η συσκευή περιλαμβάνει, επίσης, ένα ζευγάρι στερεοφωνικών ηχείων κορυφαίας ποιότητας. Τα ηχεία παρέχουν κρυστάλλινο στερεοφωνικό ήχο και μια απορροφητική εμπειρία στα παιχνίδια. Εν τω μεταξύ, η ικανότητα των ηχείων να αυτοκαθαρίζονται εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη διάρκεια χρήσης.

-Ακριβώς οι φωτογραφίες που χρειάζεστε με σύστημα τετραπλής κάμερας 64MP AI
Το POCO X3 NFC διαθέτει ένα κορυφαίο σύστημα τετραπλής κάμερας που αποτελείται από μια κύρια κάμερα 64MP, 13MP φακό ευρείας γωνίας, κάμερα μάκρο 2MP και αισθητήρα βάθους 2MP.
Η κύρια κάμερα του τηλεφώνου είναι ο εμβληματικός αισθητήρας Sony IMX 682 με διάφραγμα ƒ / 1,89, που παράγει λεπτομερείς και εξαιρετικά καθαρές εικόνες. Ο φακός εξαιρετικά ευρυγώνιας γωνίας 13MP διαθέτει οπτικό πεδίο 119 ° με διάφραγμα 2.2, ενώ η κάμερα 2MP και ο αισθητήρας βάθους ολοκληρώνουν τη ρύθμιση προσφέροντας επιπλέον λειτουργικότητα και ενισχύοντας τις δυνατότητες του κύριου φακού.
Στο μπροστινό μέρος, η συσκευή διαθέτει μια μικροσκοπική κάμερα 20MP με διάφραγμα ƒ / 2.2, ιδανική για λήψη άψογων φωτογραφιών.
Για όσους προσπαθούν να ξεχωρίσουν από το πλήθος, το POCO X3 NFC διαθέτει πολλές δημιουργικές δυνατότητες, όπως έξι επιλογές καλειδοσκόπιου, λειτουργία Gold vibes, λειτουργία Cyberpunk, πολλά νέα φίλτρα φωτογραφιών, καθώς και AI Skyscaping 3.0, παρουσιάζοντας νέους δημιουργικούς τρόπους για να αξιοποιήσετε το feed των κοινωνικών μέσων.
Οι λάτρεις των βίντεο μπορούν να κάνουν χρήση του βίντεο 4K της συσκευής, καθώς και λειτουργιών όπως ομαλό ζουμ βίντεο, μέγιστη εστίαση και κλείδωμα AE / AF. Η συμπεριλαμβανόμενη υποστήριξη μορφής LOG / RAW και η λειτουργία Vlog όχι μόνο διασφαλίζουν ότι οι χρήστες μπορούν να αποτυπώσουν τις πιο σημαντικές στιγμές τους σε άριστη ποιότητα, αλλά και να μετατρέψουν το τηλέφωνο σε έναν ημι-επαγγελματικό χώρο εργασίας για την παραγωγή και επεξεργασία βίντεο.

-Ακριβώς η διάρκεια ζωής της μπαταρίας που χρειάζεστε με γρήγορη φόρτιση 5.160mAh και 33W
Οι προδιαγραφές ανώτατου επιπέδου δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς μπαταρία που διαρκεί. Για να εγγυηθεί ότι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν όλες τις εκπληκτικές δυνατότητές του, το POCO X3 NFC είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη μπαταρία 5.160mAh (typ) που διαρκεί πάνω από δύο ημέρες με μέτρια χρήση. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W, η οποία όχι μόνο σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να φορτιστεί στο 100% σε μόλις 65 λεπτά, αλλά και ότι μόλις 30 λεπτά θα το γεμίσει έως και 62%.
Η αυξημένη ταχύτητα φόρτισης επιτυγχάνεται μέσω της τεχνολογίας Middle Middle Tab (MMT). Στις συμβατικές μπαταρίες, το ηλεκτρικό ρεύμα προέρχεται από το κάτω μέρος της μονάδας, γεμίζοντας το προς τα πάνω, με αποτέλεσμα να έχει πολύ χαμηλότερη ταχύτητα φόρτισης. Η τεχνολογία Middle Middle Tab (MMT) βασίζεται σε μια καινοτόμο μέθοδο στην οποία η μπαταρία λαμβάνει το ηλεκτρικό ρεύμα από τη μέση και το απλώνει ταυτόχρονα στο πάνω και κάτω μέρος της μονάδας. Αυτό επιτρέπει ταχύτερη και πιο συνεπή ταχύτητα φόρτισης, διασφαλίζοντας παράλληλα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές διατάξεις.

Το POCO X3 NFC διατίθεται σε δύο παραλλαγές: 6 GB + 64 GB και 6 GB + 128 GB.

(Η POCO είναι μια ανεξάρτητη μάρκα smartphone υπό τον Όμιλο Xiaomi που κυκλοφόρησε το 2018 από μια πολύ έμπειρη και παθιασμένη ομάδα επαγγελματιών της βιομηχανίας smartphone. Η πρώτη της κυκλοφορία – το POCO F1 – προώθησε γρήγορα τη μάρκα σε δημοτικότητα χάρη στην απίστευτη απόδοσή της.
Ως μέρος του οράματός της, η POCO στοχεύει να φέρει την απόλυτη απόδοση και τις τελευταίες τεχνολογίες σε μια μεγαλύτερη βάση χρηστών, παρέχοντας μόνο τις καινοτομίες που έχουν πραγματικά σημασία, εξ ου και το σύνθημα “everything you need, nothing you don’t.”)

Like this:

Like Loading…Source link