Τεχνολογία

Operation Wolf Returns: First Mission VR τον Ιούνιο!


05 May Operation Wolf Returns: First Mission VR τον Ιούνιο!

Posted at 16:15h
in GAMES
by Soustas

 Η Microids και η Virtuallyz Gaming ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του rail shooter Operation Wolf Returns: First Mission VR στις 22 Ιουνίου 2023 στο Meta Quest 2, στο PlayStation VR2 και στο Pico 4. Το arcade game Operation Wolf αναπτύχθηκε και εκδόθηκε από την TAITO to 1987 και άφησε το σημάδι του σε μια ολόκληρη γενιά παικτών, καθώς ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδι που πρόσφερε αυτού του είδους τη δράση. Το Operation Wolf Returns: First Mission VR θα παραμείνει πιστό στο πνεύμα του αρχικού τίτλου, κάνοντας παράλληλα την πρεμιέρα μιας νέας καλλιτεχνικής διεύθυνσης.

 

Στο solo VR campaign θα αναλάβετε τον ρόλο ενός ειδικού πράκτορα που καταπολεμά μια νέα εγκληματική οργάνωση. Εκτός από το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών, η οργάνωση, με ηγέτη τον μυστηριώδη General Viper, έχει αναπτύξει ένα καινούριο πανίσχυρο όπλο. Αφού ανακαλύψετε αρκετές από τις βάσεις τους, ξεκινάτε να συντρίψετε την οργάνωση, να καταστρέψετε το όπλο και να απελευθερώσετε τους ομήρους που κρατούνται στα γύρω στρατόπεδα.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

 

Η επιστροφή του cult arcade game του 1987!
Νέο καλλιτεχνικό στυλ
Ασταμάτητη δράση
Ένα solo campaign με έξι επίπεδα
Survival mode (ατέλειωτα κύματα εχθρών)
Πλήρες οπλοστάσιο (SMG, καραμπίνα, βομβιδοβόλο…)

 

Το Operation Wolf Returns: First Mission VR θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου 2023 στο Meta Quest 2, στο PlayStation VR 2 και στο Pico 4.

 

Το Operation Wolf Returns: First Mission (η έκδοση χωρίς VR) θα προσφερθεί το φθινόπωρο του 2023 σε ψηφιακή έκδοση, ενώ η Day One Edition θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PlayStation 5 και Nintendo Switch. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μόνο σε ψηφιακή μορφή σε Xbox One, Xbox Series S και PC.

Πηγή