Ειδήσεις

O Άγγελος γίνεται ποιητής και δηλώνει «Ελύτη σαν κι εμένανε δε θα ξαναγαπήσεις»!


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022, 15:41

Ο Άγγελος ορίζεται από την οικογένεια ως baby sitter του μικρού αδελφού του, ενώ ο Λούης προετοιμάζεται για την καριέρα του ως ταξιτζή. Η ονοματοδοσία του μικρού αδελφού ξαφνιάζει τον κυρ Νίκο, εκπλήξεις, όμως, θα έχει και όλη η γειτονιά με την άφιξη του καινούργιου παπά, του αδελφού Μάρκου. Στο μεταξύ, ο Άγγελος προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθηματικά του αδιέξοδα γράφοντας αλλόκοτα ποιήματα, τη στιγμή που όλη η παρέα των εφήβων αντιμετωπίζει τα αποτελέσματα των εισαγωγικών, που φέρνουν ανακατατάξεις στις ζωές εκείνων και των οικογενειών τους.

Ανατροπές, εκπλήξεις,  αποκαλύψεις, γέλιο αλλά και συγκίνηση, επιφυλάσσει το διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 22:00.

Επεισόδιο 62ο: «Ο μικρός αδελφός»

Ο Άγγελος ορίζεται από την οικογένεια ως baby sitter του μικρού αδελφού του, ενώ ο Λούης προετοιμάζεται για την καριέρα του ως ταξιτζή, μαθαίνοντας οδήγηση. Η άφιξη του Αντώνη και της Ελπίδας από τη Νάξο φέρνει πολλές εκπλήξεις στην οικογένεια. Εκπλήξεις έχουμε και σε όλη τη γειτονιά με την άφιξη του καινούργιου παπά, του αδελφού Μάρκου ή αλλιώς «παπα-παίδαρου». Ο Στέλιος δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτά που έκαναν ο Αντώνης και η Ελπίδα στις διακοπές, την ώρα που η διαδικασία ονοματοδοσίας του «καραμούζα» ξαφνιάζει τον κυρ Νίκο.

Guests: Κωνσταντίνος Κάρολος Γιακίντζης (Γκουργιώτης), Βασιλική Γκρέκα (Νόνη), Αλέξανδρος Ζουριδάκης (Γιάννης), Ισαβέλλα Κούκη (Νικόλας), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Ζωή Κουσάνα (Μαριλένα), Κώστας Λαμπρόπουλος (Φώτης), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ρούλα), Ηλέκτρα Μπαρούτα (Μυρτώ Μοίρου), Βαγγέλης Παπαδάκης (παπα-Μάρκος), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης), Βίκυ Τσίρου (Μπέτυ Ζούζουλα).

Επεισόδιο 63ο: «Ελύτη σαν κι εμένανε δε θα ξαναγαπήσεις»

Ο Άγγελος προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθηματικά του αδιέξοδα γράφοντας αλλόκοτα ποιήματα. Η Νανά έχει έναν διάχυτο εκνευρισμό, αλλά δεν μπορεί να εντοπίσει τι ακριβώς της φταίει. Ο Στέλιος δέχεται πιέσεις στη δουλειά του από τους συνδικαλιστές, να κατέβει στις εκλογές του σωματείου. Ο Άγγελος έχει μια ιδέα για το μάρκετινγκ της μπουτίκ, που πετυχαίνει, σε αντίθεση με την προσπάθειά του στο Πανεπιστήμιο. Όλη η παρέα των εφήβων αντιμετωπίζει τα αποτελέσματα των εισαγωγικών, γεγονός που φέρνει ανακατατάξεις στις ζωές εκείνων και των οικογενειών τους.

Guests: Θανάσης Αλευράς (Λεωνίδας Μέρμηγκας), Διονύσης Γαγάτσος (Θωμάς), Θόδωρος Ιγνατιάδης (Στέλιος κλητήρας), Αγγελική Κιβωτού (Ευδοκία Γραμματικού), Ισαβέλλα Κούκη (Νικόλας, το μωρό της Μαίρης), Σάντυ Μαργιάννου (Βιβή Γραμματικού), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ρούλα), Ηλέκτρα Μπαρούτα (Μυρτώ Μοίρου), Βαγγέλης Παπαδάκης (Παπα-Μάρκος), Θάλεια Συκιώτη (Ζαμπέτα), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης), Δημήτρης Φραγκιόγλου (Λάμπης Γραμματικός), Γιάννης Χαρκοφτάκης (Αχιλλέας)

 Η σειρά μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Τρίτη, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.

 Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα  στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Η νέα σεζόν…

Με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, περιπέτειες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, η αγαπημένη γειτονιά του Γκύζη δεν βαδίζει… τρέχει ολοταχώς, οδηγώντας τους πρωταγωνιστές μας στη δεκαετία του ’80!

Νέοι φίλοι εμφανίζονται από μακριά –όχι πάντα για καλό–, παλιοί γνώριμοι επιστρέφουν με νέα δυναμική, έρωτες με ημερομηνία λήξης κάνουν την επανεμφάνισή τους, ενώ νέα αντικείμενα του πόθου χτυπούν την πόρτα και στοιχειώνουν τις καρδιές των πρωταγωνιστών μας!

Αφετηρία της νέας σεζόν το σφύριγμα της έναρξης του Μουντιάλ στην Αργεντινή, το καλοκαίρι του 1978.

Παίζουν: Μελέτης Ηλίας (Στέλιος), Κατερίνα Παπουτσάκη (Μαίρη), Υβόννη Μαλτέζου (Ερμιόνη), Δημήτρης Καπουράνης (Αντώνης), Εριφύλη Κιτζόγλου (Ελπίδα), Δημήτρης Σέρφας (Άγγελος), Ερρίκος Λίτσης (Νίκος), Τζένη Θεωνά (Νανά), Μιχάλης Οικονόμου (Δημήτρης), Ρένος Χαραλαμπίδης (Βαγγέλης Παπαδόπουλος), Γιάννης Δρακόπουλος (παπα-Θόδωρας), Κωνσταντίνα Μεσσήνη (Άννα), Βαγγέλης Δαούσης (Λούης), Νατάσα Ασίκη (Πελαγία), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Άγγελος – αφήγηση).

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης, Κατερίνα Μπέη, Δώρα Μασκλαβάνου

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης

Δ/νση φωτογραφίας: Dragan Nicolic

Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης

Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα

Ηχοληψία: Γιώργος Κωνσταντινέας

Μοντάζ: Κώστας Γκουλιαδίτης

Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα

Εκτέλεση Παραγωγής: TANWEER PRODUCTIONS

 

Πηγή