Τεχνολογία

(Not) Alone in the Dark: Δύο αστέρια του Hollywood στο παιχνίδι που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο


29 May (Not) Alone in the Dark: Δύο αστέρια του Hollywood στο παιχνίδι που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο

Posted at 17:24h
in GAMES
by Soustas

 Στο επερχόμενο Alone in the Dark, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο πρωταγωνιστών για να ζήσουν τη στοιχειωμένη ιστορία: την Emily Hartwood και τον Edward Carnby. Για να κάνουν τους δύο εμβληματικούς χαρακτήρες πιο αληθοφανείς, οι developers συνεργάστηκαν με τους διάσημους ηθοποιούς Jodie Comer (Killing Eve, Free Guy) και David Harbour (Stranger Things, Black Widow), που θα δανείσουν τη φωνή, το παρουσιαστικό και τις σπουδαίες υποκριτικές τους ικανότητες στους πρωταγωνιστές. Ανάλογα με τον χαρακτήρα που θα επιλέξετε, θα δείτε μια διαφορετική άποψη της ίδιας ιστορίας. Μπορείτε να δείτε και τους δύο εν ώρα δράσης στο καινούριο spotlight video, που επιδεικνύει και πολλά στοιχεία από το gameplay.

 

 

Ελπίζουμε να μην τρέμετε από τον φόβο σας, διότι έχουμε κι άλλα σοκαριστικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας: το Alone in the Dark θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2023 σε PC, Xbox Series X|S και PlayStation5. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

 

Έχετε παγιδευτεί σε έναν ατέρμονο κύκλο αναποφασιστικότητας, νοιώθοντας ότι είστε κλεισμένοι σε ένα στοιχειωμένο σπίτι όπου κάθε πόρτα μπερδεύει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα; Ερωτήσεις όπως οι «Πρέπει να το προ-παραγγείλω;» ή «Πώς είναι η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού;» μπορεί να στοιχειώνουν τις σκέψεις σας. Μη φοβάστε, καθώς υπάρχει μια λύση που θα φωτίσει τη διαδρομή σας μέσα στο σκοτάδι. Μπορείτε τώρα να δοκιμάσετε τον πρόλογο του Alone in the Dark και να αποκτήσετε προσωπική άποψη για όσα έχει να προσφέρει το παιχνίδι, χωρίς spoilers της βασικής ιστορίας. Δοκιμάστε τον πρόλογο εδώ:

 

Steam: https://thqn.net/aitdp–steam

Xbox: https://thqn.net/aitdp–xbox

SIEE: https://thqn.net/aitdp-psne

 

Τι είναι το Alone in the Dark

 

Εξερευνήστε την Έπαυλη Derceto σε αυτήν την ανανεωμένη έκδοση του Alone in the Dark, μιας ερωτικής επιστολής προς το κλασσικό, cult horror game της δεκαετίας του ’90! Το Alone in the Dark, που διαδραματίζεται στον γοτθικό αμερικανικό Νότο τη δεκαετία του 1920, προσφέρει ένα νουάρ περιβάλλον με κλασσικά στοιχεία τρόμου από τις ιστορίες του Lovecraft, όπου το οικείο συναντά το σουρεαλιστικό.

 

Επιστρέψτε στις ρίζες του ψυχολογικού τρόμου και ζήστε ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι, αντάξιο του παιχνιδιού που ξεκίνησε το είδος.
Βυθιστείτε σε έναν κόσμο γεμάτο ήχους που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε, με τη βοήθεια ενός στοιχειωμένου και ταυτόχρονα σαγηνευτικού doom jazz soundtrack.
Απολαύστε την αγωνία της απελπισμένης επιβίωσης σε έναν κόσμο όπου η πραγματικότητα αρχίζει να καταρρέει, όπου το κακό κρύβεται σε κάθε σκιά και όπου τα πυρομαχικά είναι σπάνια.
Ζήστε τον εφιάλτη μέσα από τα μάτια της Emily Hartwood ή του Edward Carnby και αποκαλύψτε τα σκοτεινά μυστικά της γοτθικής έπαυλης.
Παρασυρθείτε από μια βαθιά ψυχολογική ιστορία που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας, από τα χέρια του Mikael Hedberg, σεναριογράφο των cult horror παιχνιδιών SOMA και Amnesia.

 

Δείτε το επίσημο website του παιχνιδιού για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή