Τεχνολογία

Microids ανακοίνωσε το κλασσικό Murder on the Orient Express της Agatha Christie


11 May Microids ανακοίνωσε το κλασσικό Murder on the Orient Express της Agatha Christie

Posted at 10:45h
in GAMES
by Soustas

Η εκδοτική εταιρεία Microids και το Microids Studio Lyon ανακοίνωσαν το Agatha Christie – Murder on the Orient Express, μια εκμοντερνισμένη και αναπροσαρμοσμένη έκδοση του κλασσικού έργου της Agatha Christie.

Το παιχνίδι, που διαδραματίζεται το 2023, φέρνει στη ζωή την κλασσική ιστορία με έναν τρόπο που θα εκπλήξει ακόμα και τους πιο αφοσιωμένους λάτρεις του έργου. Με τα ολοκαίνουρια στοιχεία που έχουν προστεθεί στην αρχική ιστορία, οι παίκτες θα ζήσουν ένα μυστήριο και μια αγωνία που δεν έχουν ξαναζήσει και θα ακολουθήσουν μια από τις πιο φημισμένες υποθέσεις του Hercule Poirot.

Το Murder on the Orient Express θα κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στο τελευταίο τρίμηνο του 2023.

Τι είναι το Agatha Christie – Murder on the Orient Express

Επιβιβασμένος στο Orient Express, ο θρυλικός ντετέκτιβ Hercule Poirot προσπαθεί να λύσει ένα φόβο που διαδραματίστηκε στο φημισμένο τρένο, ενώ περιβάλλεται από μια ομάδα σημαντικών χαρακτήρων με τα δικά τους μυστικά και κίνητρα. Η επίλυση του μυστηρίου δεν θα είναι εύκολη και μέσα από έναν αριθμό από ανατροπές, οι παίκτες θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους εκτός από τις ερευνητικές τους ικανότητες για να αποκαλύψουν την αλήθεια και να τη φέρουν στο φως.

Είτε είστε λάτρης του εμβληματικού βιβλίου και των κινηματογραφικών ταινιών, είτε αγαπάτε τα αστυνομικά μυστήρια, ή απλά αναζητάτε μια συναρπαστική περιπέτεια, αυτή η νέα πρόταση προσφέρει κάτι για όλους.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Πιστό, αλλά βελτιωμένο: Το παιχνίδι είναι μια πιστή αλλά βελτιωμένη προσαρμογή της πρωτότυπης ιστορίας, με ένα νέο χαρακτήρα, τη Joanna Locke, να προστίθεται στο μείγμα. Με αυτήν, μπορείτε να βγαίνετε από το περιβάλλον του τρένου μέσω ενεργητικών flashbacks.
Ενσαρκώστε τον θρυλικό ντετέκτιβ Hercule Poirot: Αναλάβετε τον ρόλο του Hercule Poirot για να ανακαλύψετε χάρτες εγκεφάλων και να κάνετε εις άτοπο απαγωγές, προσθέτοντας ένα ακόμα επίπεδο βάθους στο gameplay. Και μην ξεχνάτε τους πολλούς γρίφους με διαχείριση αντικειμένων που είναι διασκορπισμένοι σε κάθε κεφάλαιο.
Μια πλούσια περιπέτεια με ισχυρές ανατροπές: Ετοιμαστείτε για σημαντικές ανατροπές στο σενάριο, που θα σας κρατήσουν σε αγωνία ως το τέλος. Το Murder on the Orient Express είναι πασίγνωστο για μια από τις καλύτερες ανατροπές στην ιστορία της λογοτεχνίας και αυτό το παιχνίδι δεν αποτελεί εξαίρεση. Όμως αυτήν τη φορά, το 2023, εσείς θα οδηγήσετε την έρευνα υπό διαφορετική οπτική γωνία.
Ένα πανέξυπνο παιχνίδι έρευνας και μυστηρίου: Καθώς παίζετε, θα αναλάβετε τον ρόλο του Poirot και της Joanna, θα λύσετε γρίφους και θα βγάλετε συμπεράσματα για να αποκαλύψετε την αλήθεια πίσω από τον φόνο. Βλέποντας το περιβάλλον σε third-person, θα ψάξετε τις τοποθεσίες και θα μιλήσετε σε όλους τους πρωταγωνιστές, αναζητώντας στοιχεία και αντικρούοντας τα λεγόμενα των υπόπτων.
Ολοκληρωτική φωνητική απόδοση: στα αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.

Πηγή