Τεχνολογία

LG UHD UR73: Ιδανική για το υπνοδωμάτιο!


27 Oct LG UHD UR73: Ιδανική για το υπνοδωμάτιο!

Posted at 21:01h
in SMART TV
by Soustas

Η τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο είναι μια τάση που αυξάνεται τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας νέες επιλογές ψυχαγωγίας και άνεσης στον σπίτι. Πλέον, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, η τηλεόραση δεν είναι απλώς μια συσκευή ψυχαγωγίας, αλλά ένα σημαντικό μέρος της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων και η εύρεση της κατάλληλης δεν είναι μια απλή επιλογή.

 

Η νέα LG UHD UR73 4K 43 ιντσών με τα ζωηρά χρώματα και την αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι η ιδανική για το υπνοδωμάτιο, αφού συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την ψυχαγωγία. Με HDR10 Pro[1] προσφέρει βελτιστοποιημένα επίπεδα φωτεινότητας για ζωηρά χρώματα και ζωντανές λεπτομέρειες, ενώ ο επεξεργαστής α5 AI 4K Gen6[2] βελτιώνει τις δυνατότητες της τηλεόρασης, για να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία.

Διαθέτει έλεγχο φωτεινότητας AI που διασφαλίζει το τέλειο επίπεδο φωτεινότητας για οποιοδήποτε περιβάλλον, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα από τον περιβάλλοντα φωτισμό, χρίζοντάς την ιδανική για χρήση σε υπνοδωμάτιο.

 

Η LG UHD UR73 στο υπνοδωμάτιο προσφέρει τη δυνατότητα χαλάρωσης και απόλαυσης ταινιών και σειρών από την άνεση του κρεβατιού, σε ανάλυση 4K και με εμπειρία προβολής όπως στον κινηματογράφο. Με το FILMMAKER MODE™[3] οι ταινίες προβάλλονται όπως τις οραματίστηκε ο σκηνοθέτης, χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της ταινίας.

Με ενσωματωμένο streaming, συμπεριλαμβανομένων των Netflix[4], Apple TV+ [5]και Disney+[6], οι βραδιές θα γίνουν πιο ευχάριστες, με απεριόριστο περιεχόμενο από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες streaming απευθείας στην LG UHD TV.

 

Ευχαριστηθείτε ακόμα περισσότερο το υπνοδωμάτιό σας και απολαύστε ταινίες και σειρές στον άνετο χώρο του κρεβατιού σας με την LG UHD UR73.

Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι είναι σημαντικό να απενεργοποιούμε την συσκευή πριν κοιμηθούμε για να εξασφαλίσουμε έναν υγιή ύπνο.

[1] Το HDR10 Pro δεν είναι μια μορφή κατά την οποία εφαρμόζεται καρέ-καρέ η Δυναμική χαρτογράφηση αποχρώσεων της LG για περιεχόμενο HDR10.

[2] Το μοντέλο UR80 86″ διαθέτει τον επεξεργαστή α7 AI 4K Gen6.

[3] Η υποστήριξη για το FILMMAKER MODE™ ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

[4] Απαιτείται συνδρομή Netflix για τη δυνατότητα streaming.

[5] Η ονομασία Apple, το λογότυπο Apple, και η ονομασία Apple TV είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc, καταχωρημένες στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Το Apple TV+ ή/και επιλεγμένο περιεχόμενο ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε όλες τις περιοχές. Απαιτείται συνδρομή για το Apple TV+.

[6] Το DISNEY+ είναι εμπορικό σήμα της Disney Enterprises, Inc..

Πηγή