Τεχνολογία

LG TONE Free FP8, η επιλογή των celebrities για ποιότητα ήχου και αυξημένη λειτουργικότητα


18 Feb LG TONE Free FP8, η επιλογή των celebrities για ποιότητα ήχου και αυξημένη λειτουργικότητα

Posted at 11:57h
in LIFE TECH, TECH STUFF
by Soustas

Τα TONE Free FP8 της LG Electronics (LG), έγιναν «πρωταγωνιστές» στην καθημερινότητα αγαπημένων celebrities, υπογραμμίζοντας έτσι, μέσα από τις διαφορετικές ανάγκες που έχει ο καθένας τους, πώς τα ασύρματα ακουστικά της LG καλύπτουν τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού χρήστη και lifestyle.

Συγκεκριμένα, η γνωστή fashion blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, a.k.a. shopranoblog, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της την εμπειρία του να απολαμβάνεις τον εκπληκτικό ήχο των LG TONE Free FP8 που διαθέτουν κορυφαία τεχνολογία HSP της Meridian, η οποία προσομοιώνει την εμπειρία της ακρόασης από πραγματικά ηχεία, αλλά και την ευκολία του Bluetooth 5.2, που ελαχιστοποιεί τις απώλειες ήχου πετυχαίνοντας ακριβή αναπαραγωγή του πρωτότυπου ήχου. Το γνωστό μοντέλο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος δήλωσε fan της τεχνολογίας Active Noise Cancellation, που απομονώνει τους εξωτερικούς θορύβους για μια ιδανική εμπειρία ακρόασης, ενώ η interior designer Σίσσυ Φειδά, ξεχώρισε τη μοναδική τεχνολογία UVNano, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων στα TONE Free FP8. Αντίστοιχα, η Γωγώ Φαρμάκη εντυπωσιάστηκε μεταξύ άλλων, από την άνεση και την ευελιξία των ακουστικών της, η οποία οφείλεται στον εξειδικευμένο σχεδιασμό τους, αλλά και τα πιο δυνατά μπάσα, που όμως δεν συμβιβάζουν την καθαρότητα ή την πιστότητα της μουσικής. Ο πρωταθλητής κολύμβησης και γυμναστής, Δημήτρης Κουλούρης, που δοκίμασε τα LG TONE Free FP8 σε συνθήκες έντονης προπόνησης, τα ξεχώρισε για την ανθεκτικότητα, την αντοχή τους στο νερό[1] και το γεγονός ότι δεν «πέφτουν» εύκολα, χάρη στο ARC design τους.

Τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης των LG TONE Free FP8, που με πέντε λεπτά στη θήκη φόρτισης προσφέρουν επιπλέον μία ώρα ακρόαση[2], είναι εντυπωσιακή, όπως και οι 24 ώρες ακρόασης που προκύπτουν από μία μόνο φόρτιση[3].

[1] Βαθμός προστασίας IPX4 που σημαίνει αντοχή στα πιτσιλίσματα νερού από οποιαδήποτε κατεύθυνση.

[2] Φορτίστε τη βάση για 5 λεπτά (με τα ακουστικά στο εσωτερικό) και απολαύστε 1 ώρα αναπαραγωγής μουσικής.

[3] 10 ώρες με τα ακουστικά και 14 ώρες επιπλέον από τη θήκη φόρτισης. Τυπική διάρκεια αναπαραγωγής κατά την ακρόαση μουσικής. Όταν η ενεργή ακύρωση θορύβου είναι απενεργοποιημένη, οι μπαταρίες των ακουστικών και η μπαταρία της βάσης διαρκούν 7 και 14 ώρες αντίστοιχα.

 

Πηγή