Τεχνολογία

LG Digital Signage οθόνες UH5F με πιστοποίηση IP5X


29 Aug LG Digital Signage οθόνες UH5F με πιστοποίηση IP5X

Posted at 19:30h
in HARDWARE
by Soustas

Την πιστοποίηση IP5X Dust-Proof έλαβε η σειρά οθονών Digital Signage UH5F-H του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG), εξασφαλίζοντας την πλήρη προστασία τους από τη σκόνη και εξαλείφοντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο υποβάθμισης απόδοσης της εικόνας.

 

Η σειρά οθονών UH5F-H είναι διαθέσιμη σε διαστάσεις 43″, 49″, 55″, 65″, 75″, 86″ και 98″ με ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση FHD, ενώ το χρώμα και οι λεπτομέρειες είναι πιο ζωντανές και ρεαλιστικές στη Digital Signage σειρά οθονών UH5F-H. Επιπλέον, η εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης σε ένα πάνελ IPS αποδίδει καθαρό περιεχόμενο χωρίς παραμορφώσεις, ενώ το μη ανακλαστικό επίπεδο επιφάνειας (Haze 28%) είναι αυξημένο για βελτιωμένη ορατότητα και ευκρίνεια κειμένου, με δυνατότητα εγκατάστασης υπό κλίση έως 30°.

 

Η δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας ημερησίως (24/7) και με το ενσωματωμένο Quad Core SoC μπορεί να εκτελεί άμεσα πολλές εργασίες αδιάληπτα, παρέχοντας ταυτόχρονα ομαλή αναπαραγωγή περιεχομένου, χωρίς να χρειάζεται μονάδα αναπαραγωγής πολυμέσων. Επίσης, η πλατφόρμα LG webOS smart signage προσφέρει ευκολία στους χρήστες με φιλικό περιβάλλον χρήσης και απλά εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών.

 

Η σειρά UH5F-H έχει πιστοποιηθεί και από την Crestron Connected® για το υψηλότερο επίπεδο συμβατότητας με τα επαγγελματικά χειριστήρια AV, με στόχο την επίτευξη της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης και του αυτόματου ελέγχου, προωθώντας την αποδοτικότητα της επιχειρηματικής διαχείρισης.

 

Για βέλτιστες διαδικτυακές συσκέψεις, τα μοντέλα οθονών της σειράς UH5F-H είναι συμβατά με το σύστημα Cisco, που παρέχει πανίσχυρο έλεγχο[1] για εξυπνότερες τηλεδιασκέψεις, εξαλείφοντας τον χρόνο που απαιτείται για τη ρύθμιση της ποιότητας εικόνας και την αλλαγή εισόδου σε εισερχόμενες κλήσεις.

 

Παράλληλα, μέσω του Control Manager, της ενσωματωμένης λύσης δικτυακής παρακολούθησης, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν και να παρακολουθούν την κατάσταση πολλαπλών οθονών της σειράς UH5F-H σε διάφορες τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο. Διατίθεται σε συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο, επιτρέποντας την ευέλικτη και άμεση απόκριση σε επείγουσες καταστάσεις, οπουδήποτε. Η σειρά UH5F-H της LG λειτουργεί και ως εικονικός δρομολογητής, αποτελώντας σημείο ασύρματης πρόσβασης για κινητές συσκευές. Τέλος, είναι πιστοποιημένη με το ENERGY STAR® για τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

[1]Χρησιμοποιώντας καλώδιο σύνδεσης HDMI.

 

Like this:

Like Loading…

Πηγή