Τεχνολογία

Lenovo και η FC Internazionale Milano Eνισχύουν περαιτέρω την Επιτυχημένη Συνεργασία τους


14 Jul Lenovo και η FC Internazionale Milano Eνισχύουν περαιτέρω την Επιτυχημένη Συνεργασία τους

Posted at 11:24h
in BUSINESS
by Soustas

Η Lenovo και η FC Internazionale Milano διευρύνουν την συνεργασία τους, που πλέον αγγίζει κάθε πτυχή του συλλόγου.
Η συμφωνία θα καταστήσει τη FC Internazionale Milano ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα σωματεία στον κόσμο, παρέχοντας στις εγκαταστάσεις προπόνησης και στην έδρα της ομάδας μια εξυπνότερη εμπειρία για τους παίκτες, τους θαυμαστές και την ευρύτερη κοινότητα του συλλόγου.
Η τεχνολογία επιδόσεων παίκτη, περιλαμβάνει την αξιολόγηση πάνω από 100 εκατομμυρίων δεδομένων της τελευταίας διετίας.
Αυτή υποστηρίζεται από ειδική τεχνολογική υποδομή η οποία επιτρέπει την αποτελεσματική επεξεργασία τεράστιου όγκου δεδομένων, για την διεύρυνση της εμπειρίας των θαυμαστών.

 

 

 

Μιλάνο, Ιταλία – 14 Ιουλίου 2021 – Η Lenovo και ο παγκόσμιος σύλλογος ποδοσφαίρου Football Club Internazionale Milano (Inter), διευρύνουν την πολυετή συνεργασία τους με την  τοποθέτηση της Lenovo στο πίσω μέρος της εμβληματικής φανέλας της ομάδας, ξεκινώντας από την σεζόν 2021/2022. Η Lenovo είναι ο επίσημος Global Technology Partner της Inter από το 2019, με καθοριστικό ρόλο στην μετεξέλιξη της ψηφιακής εμπειρίας του συλλόγου, παρέχοντας ζωτικής σημασίας εξυπνότερη τεχνολογία τόσο στο Κέντρο Εκπαίδευσης Suning της Inter στο Appiano Gentile, όσο και στην έδρα τους.

 

Από servers, διαχείριση δεδομένων, συσκευές αποθήκευσης και έξυπνης συνεργασίας, έως φορητούς υπολογιστές, οθόνες και αξεσουάρ, ως μέρος της αναβαθμισμένης συνεργασίας με την Inter, η Lenovo θα υποστηρίζει την ομάδα με τεχνολογία για τη συλλογή και την διαχείριση μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων, τη μετατροπή λειτουργιών και την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων εντός, αλλά και εκτός γηπέδου. Η εξυπνότερη τεχνολογία που προσφέρει η Lenovo, επιτρέπει στην Inter να ψηφιοποιεί ιστορικά αρχεία και έγγραφα, για ευκολότερη πρόσβαση στα δεδομένα.

 

Η κληρονομιά της Inter, είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Είναι ο μόνος σύλλογος που συμμετείχε στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου από την ίδρυσή του το 1909 και η ομάδα έχει στεφθεί τρεις φορές πρωταθλήτρια του ευρωπαϊκού κυπέλλου. Με 19 τίτλους Serie A στο όνομά της, η Inter είναι η εστεμμένη πρωταθλήτρια της Ιταλίας.

 

Η συνεργασία με την Lenovo από το 2019, επέφερε μια σειρά από βελτιώσεις λειτουργικής απόδοσης στην Inter:

Η απόδοση και η ταχύτητα επεξεργασίας δεδομένων της Inter έχει βελτιωθεί κατά 20%, διαχειριζόμενη πάνω από 100 εκατομμύρια σημεία δεδομένων GPS τα οποία συλλέχθηκαν τις τελευταίες δύο σεζόν κατά τη διάρκεια προπονήσεων, συμπεριλαμβανομένων 60 εκατομμυρίων σημείων δεδομένων που σχετίζονται με τους παίκτες και τις επιδόσεις τους
Η υπολογιστική ισχύς των server της Lenovo έχει μειώσει το χρόνο που χρειάζεται η Inter για την επεξεργασία αναφορών κατά 25%
Η αποθήκευση δεδομένων της Lenovo είναι θεμελιώδης για την υποστήριξη 50.000 ωρών ψηφιακού βίντεο που διατίθεται στο πλαίσιο του Media Asset Management (MAM), επιτρέποντας τη φιλοξενία 400 terabyte ψηφιακού περιεχομένου στο ψηφιακό αρχείο της Inter
Παρέχει μία από τις πιο προηγμένες αναλύσεις απόδοσης ροής εργασίας στην Ιταλία, επιτρέποντας βελτιωμένη σταθερότητα, ευελιξία, επεκτασιμότητα και ασφάλεια

 

Χορηγία Φανέλας

Η αναβαθμισμένη συμφωνία χορηγίας φανέλας σφραγίζει την ένωση των δύο εμβληματικών brands και τις κοινές τους αξίες για υψηλή απόδοση και διαρκή καινοτομία. Η στρατηγική τοποθέτηση του λογότυπου της Lenovo στο πίσω μέρος της θρυλικής φανέλας της ομάδας, θα οδηγήσει σε σημαντική αύξηση της προβολής του brand, τόσο στην  Serie A όσο και στην Coppa Italia.

 

 

Παγκόσμιος συνεργάτης τεχνολογίας

Τα τελευταία δύο χρόνια, ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Τεχνολογίας, η Lenovo έχει γίνει μέρος του συλλόγου, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει την ενσωμάτωση συστημάτων server με τεχνολογία αιχμής, τα οποία επιτρέπουν ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων, καθώς και σε υπολογιστές, οθόνες και συσκευές έξυπνης συνεργασίας της Lenovo. Με την πρόσφατη συμφωνία, η Lenovo θα παρέχει στην Inter μια ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής σε υλικό, λογισμικό και υποστήριξη:

 

 

Τεχνολογία για τους οπαδούς: Με πάνω από 50 εκατομμύρια οπαδούς (με περισσότερους οπαδούς στην Ασία από οποιονδήποτε άλλο ιταλικό σύλλογο), η τεχνολογία Lenovo διευρύνει την εμπειρία αγώνα και προσφέρει ένα παράθυρο πρόσβασης στις καθημερινές δραστηριότητες του ποδοσφαιρικού αυτού θρύλου. Η λύση Media Asset Management (MAM) της Lenovo, παρέχει στην Inter ένα τεράστιο on demand διαδικτυακό ιστορικό αρχείο ψηφιακών στοιχείων που περιλαμβάνει 50.000 ώρες βίντεο και είναι εύκολα προσβάσιμο και προσαρμόσιμο. Για παράδειγμα, οι οπαδοί μπορούν να εισάγουν το όνομα και την ημερομηνία γέννησής τους στο ψηφιακό αρχείο της Inter ώστε να μάθουν όλα όσα συνέβησαν στην ομάδα κατά τη διάρκεια της ζωής τους.
Επιχειρηματική τεχνολογία: Η Lenovo έχει προσαρμόσει την έξυπνη τεχνολογία στις τρέχουσες ανάγκες της Inter και προσφέρει τεχνογνωσία για την τεχνολογική ανάπτυξη των κεντρικών γραφείων και των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων του συλλόγου. Ανοίγοντας τον δρόμο για το μέλλον της εργασίας, οι κορυφαίες λύσεις υλικού και λογισμικού της Lenovo περιλαμβάνουν φορητούς υπολογιστές ThinkPad ™, οθόνες ThinkVision ™ και συσκευές συνεργασίας ThinkSmart ™, καθώς και πολλά άλλα που βοηθούν στην υβριδική και την από απόσταση συνεργασία, καθώς και στην απρόσκοπτη επιχειρηματική λειτουργία του ομίλου. Η χρήση της πιο έξυπνης τεχνολογίας της Lenovo επέτρεψε στην Inter να συνεργάζεται άψογα μέσω διαδικτυακών διασκέψεων και απομακρυσμένης εργασίας.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FC Internazionale Milano, Alessandro Antonello, δήλωσε: «Η χρήση της τεχνολογίας είναι πλέον απαραίτητη για να οδηγηθεί η Inter σε νέα ύψη. Από τον τρόπο που αλληλοεπιδρούμε με τους οπαδούς μας έως τα εργαλεία που διαθέτουμε, αυτή η συνεργασία με την Lenovo βρίσκεται στο επίκεντρο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διευρύνουμε τη συνεργασία μας με τη Lenovo: μαζί μπορούμε να φέρουμε την καινοτομία για να κάνουμε την Inter ολοένα και πιο προηγμένη τεχνολογικά, στραμμένη προς το μέλλον.»

 

«Η συνεργασία μας με την FC Internazionale Milano πέτυχε από την αρχή της απτές βελτιώσεις αποδοτικότητας. Περισσότερο από μια χορηγία, πρόκειται για μια συνάντηση αξιών εστιασμένων στη συνεχή καινοτομία και την επιτυχία, εντός και εκτός γηπέδου», δήλωσε ο Luca Rossi, Πρόεδρος του Intelligent Devices Group της Lenovo. «Παραμένουμε επικεντρωμένοι στο τολμηρό όραμα της εξυπνότερης τεχνολογίας για όλους, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε και να ενισχύουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Inter και την μεταμόρφωσή της σε μια ομάδα του μέλλοντος, για την επόμενη γενιά οπαδών και την ευρύτερη κοινότητα».

 

 

 

Σχετικά με την FC Internazionale Milano

Με έτος ίδρυσης το 1908, η FC Internazionale Milano ή αλλιώς Inter, είναι παγκοσμίως γνωστή ως μία από τις πιο επιτυχημένες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο. Ο κινεζικός όμιλος Suning απέκτησε το πλειοψηφικό μερίδιο μετοχών της Inter τον Ιούνιο του 2016. Το 2021 έφερε δύο σημαντικά ορόσημα στην ιστορία της ομάδας: την αποκάλυψη του νέου Inter Logo, που έγινε γνωστό μέσα από του IM, και τη νίκη του 19ου Scudetto, 11 χρόνια μετά την Τριάδα. Η αίθουσα τρόπαιων του συλλόγου περιλαμβάνει 19 τίτλους ιταλικού πρωταθλήματος, 7 Coppa Italias, 5 Ιταλικά Σούπερ Κύπελλα, 3 Κύπελλα UEFA, 2 Ευρωπαϊκά Κύπελλα, 1 UEFA Champions League, 2 Διηπειρωτικά Κύπελλα και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Club. Η Inter είναι μία από τις επτά ομάδες που έχουν κερδίσει την τριάδα Champions League, Εθνικό Πρωτάθλημα και Εθνικό κύπελλο – την ίδια χρονιά (2010) και είναι η μόνη ιταλική ομάδα που δεν υποβιβάστηκε ποτέ στην ιστορία των 113 χρόνων της. Η Inter είναι ένα παγκόσμιο brand με περισσότερους από 400 εκατομμύρια οπαδούς  παγκοσμίως. Το κλαμπ διαθέτει μια πρωτοποριακή, παγκοσμίου φήμης, ακαδημία νέων. Μέσα στα χρόνια, οι ομάδες νέων Nerazzurri έχουν κερδίσει περισσότερα από 56 τρόπαια, έχουν αναδείξει πολλούς διεθνείς παίκτες και δεκάδες ακόμη επαγγελματίες που έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Like this:

Like Loading…

Πηγή