Τεχνολογία

JukeBooks Η μεγαλύτερη συλλογή audiobooks Ελλήνων και ξένων συγγραφέων για να «διαβάζεις» και με κλειστά μάτια!


13 Oct JukeBooks Η μεγαλύτερη συλλογή audiobooks Ελλήνων και ξένων συγγραφέων για να «διαβάζεις» και με κλειστά μάτια!

Το JukeΒooks, η νέα συνδρομητική πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, φέρνει μια μοναδική εμπειρία σε αυτούς που αγαπούν το βιβλίο και θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του, με έναν εντελώς καινούριο τρόπο. Με το JukeBooks μπορείς να ακούς ανεξάντλητες ώρες audiobooks στα ελληνικά, ενώ κάνεις τις δουλειές του σπιτιού, βρίσκεσαι κολλημένος στην κίνηση ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στη βόλτα με το κατοικίδιό σου ή όταν χαλαρώνεις το βράδυ.

 

Μερικά από τα audiobooks που μπορείς να βρεις διαθέσιμα στο JukeBooks, είναι ο «Σασμός» του Σπύρου Πετρουλάκη, η «Καμαριέρα» της Nita Prose, το «Κόντρα στο κύμα» της Αλκυόνης Παπαδάκη, το «Είσαι γ@μάτος είσαι γαμ@τη» της Jen Sincero αλλά και audiobooks για νεαρούς βιβλιόφιλους. Αξίζει να σημειωθεί πως το «Το δέντρο με τις φωλιές» της Ελένης Πριοβόλου, κυκλοφορεί αποκλειστικά σε audiobook. Μεταξύ των αφηγητών των audiobooks περιλαμβάνονται: οι Δημήτρης Λάλος, Κοραλία Καράντη, Παναγιώτα Βλαντή, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Θάνος Χρόνης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Ειρήνη Μπαλτά.

 

Με συνδρομή μόνο 9,99 € το μήνα, και με δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή, το JukeΒooks θα ταξιδέψει τους συνδρομητές του σε μια συλλογή που αριθμεί ήδη πάνω από 360 audiobooks και εμπλουτίζεται συνεχώς. Επιπλέον, όλοι μπορούν να δοκιμάσουν ολόκληρη την εμπειρία του JukeBooks δωρεάν για 15 ημέρες χωρίς καμία χρέωση και να δουν πώς ταιριάζει στην καθημερινότητά τους, ενώ για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η ετήσια συνδρομή είναι σε προσφορά γνωριμίας στη μισή τιμή (59,90 €).

«Τα audiobooks είναι ο τρόπος που εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο  απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους βιβλία, όταν οι ρυθμοί δεν διευκολύνουν την ανάγνωση. Το JukeBooks συνεργάζεται με δέκα από τους κορυφαίους εκδοτικούς οίκους της χώρας μας (Anubis, Διόπτρα, Εστία, Ίκαρος, Κάκτος, Καστανιώτη, Key Books, Κλειδάριθμος, Μεταίχμιο και Μίνωας), για να μπορέσει να προσφέρει στους Έλληνες βιβλιόφιλους, αυτή τη μοναδική εμπειρία. Με μια εύχρηστη και λειτουργική εφαρμογή τύπου Netflix, οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν όλους τους τίτλους της πλουσιότερης συλλογής Ελληνικών audiobooks.», δήλωσε ο Γιώργος Πούτος, Γενικός Διευθυντής του JukeBooks.

 

Πηγή