Τεχνολογία

Info Quest Technologies: Τα φορητά Power Stations της Ecoflow βραβεύονται με 4 iF Design Awards.


04 May Info Quest Technologies: Τα φορητά Power Stations της Ecoflow βραβεύονται με 4 iF Design Awards.

Posted at 12:51h
in BUSINESS
by Soustas

Τέσσερα (4) βραβεία απέσπασαν τα προϊόντα της EcoFlow στο πλαίσιο του θεσμού iF Design Award 2022, σε συνέχεια μίας σειράς από διακρίσεις που έχουν λάβει τόσο για την καινοτομία που ενσωματώνουν, όσο και για την εξαιρετική τους σχεδίαση.

 

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η  κριτική επιτροπή του ιδιαίτερου κύρους θεσμού iF Design Award, τιμά την καινοτομία και τα επιτεύγματα του σχεδιασμού σε τομείς όπως τα προϊόντα, η συσκευασία, η αρχιτεκτονική και πιο πρόσφατα το user experience (UX) και το user interface (UI). Κατά τη φετινή ανακοίνωση των βραβείων τον Απρίλιο, διακρίθηκαν στην κατηγορία των προϊόντων τα Power Stations DELTA Pro & DELTA Max, το ηλιακό πάνελ 400W και η Smart Generator της EcoFlow.

 

Η βράβευση, έρχεται σε συνέχεια της διάκρισης Red Dot Award στην κατηγορία Product Design 2022 που απέσπασε πρόσφατα το EcoFlow DELTA Pro για την εξαιρετική σχεδίασή του, καθώς και της διάκρισης  Best Invention 2021 στην κατηγορία Sustainability του περιοδικού Time, με τις σημαντικότερες Καινοτομίες του 2021 που θα αλλάξουν τη ζωή μας, την οποία απέσπασε το προϊόν DELTA Pro, ως η πλέον καινοτόμος και βιώσιμη λύση για την υποστήριξη ενός νοικοκυριού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και δυνατότητα φόρτισης από ηλιακά panels. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα 4 προϊόντα που διακρίθηκαν στα iF Design Award, πρωτοπαρουσιάστηκαν τον Ιούλιο 2021 στην πλατφόρμα crowdfunding Kickstarter και μέχρι σήμερα αποτελούν το τεχνολογικό Project της πλατφόρμας, που συγκέντρωσε το μεγαλύτερη χρηματοδότησης.

 

H Ecoflow είναι μία καινοτόμος εταιρεία παραγωγής Φορητών Σταθμών Εργασίας, που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος έχει πρόσβαση σε ηλεκτρική ενέργεια όπου κι αν βρίσκεται, κάθε στιγμή. Από την κάλυψη αναγκών στο σπίτι, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, την εκδρομή και το camping, την εργασία σε εξωτερικό χώρο, ή ακόμα και  για μεγάλες επαγγελματικές υλοποιήσεις, όπως εκδηλώσεις και συναυλίες, οι σειρές φορητών σταθμών ενέργειας (power stations) της ECOFLOW, συνδυάζοντας μία σειρά από τεχνολογικές πρωτοπορίες και λειτουργίες, δίνουν τη λύση για άμεση, οικονομική, αξιόπιστη και φιλική στο περιβάλλον παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα προϊόντα της EcoFlow διαθέτει και υποστηρίζει στην Ελληνική αγορά η Info Quest Technologies, ενισχύοντας το Portfolio των τεχνολογικά προηγμένων και φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων που προτείνει στους καταναλωτές. Περισσότερα: https://www.infoquest.gr/ecoflow

Πηγή