Τεχνολογία

ILIFE V8 Plus: Ρομποτική σκούπα με 80€?


15 Jan ILIFE V8 Plus: Ρομποτική σκούπα με 80€?

Posted at 02:06h
in GADGET
by Soustas

Η  ILIFE V8 Plus είναι μια ρομποτική ηλεκτρική σκούπα που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τον καθαρισμό του σπιτιού σας πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Αυτό το μοντέλο αποτελεί αναβάθμιση του προηγούμενου μοντέλου ILIFE V8 και διαθέτει ορισμένα πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της ILIFE V8 Plus είναι η ισχυρή αναρρόφηση και το σύστημα βούρτσας πολλαπλών επιφανειών, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να μαζεύει βρωμιά, σκόνη και υπολείμματα από διάφορες επιφάνειες. Το ρομπότ διαθέτει επίσης μακράς διάρκειας μπαταρία, η οποία του επιτρέπει να καθαρίζει για έως και 140 λεπτά με μία μόνο φόρτιση.

Η V8 Plus συνοδεύεται επίσης από τηλεχειριστήριο, το οποίο σας επιτρέπει να προγραμματίζετε εύκολα τις ώρες καθαρισμού και να ορίζετε λειτουργίες καθαρισμού. Διαθέτει ισχυρή αναρρόφηση και αυτορυθμιζόμενη κεφαλή καθαρισμού που προσαρμόζεται αυτόματα σε διαφορετικούς τύπους δαπέδων. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος HEPA που συλλαμβάνει το 99,97% της σκόνης και των αλλεργιογόνων, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για νοικοκυριά με κατοικίδια ή αλλεργίες.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης και επαναφόρτισης, ώστε να είναι πάντα έτοιμη να καθαρίσει όταν τη χρειάζεστε.

Ένα μειονέκτημα τηςείναι η έλλειψη τεχνολογίας χαρτογράφησης ή πλοήγησης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην καθαρίζει τόσο αποτελεσματικά όσο κάποια από τα μοντέλα υψηλότερης ποιότητας της αγοράς. Επιπλέον, δεν διαθέτει πολλές προηγμένες λειτουργίες, όπως ο έλεγχος εφαρμογών ή οι φωνητικές εντολές.

H ρομποτική ηλεκτρική σκούπα ILIFE V8 Plus είναι μια σταθερή επιλογή για όσους αναζητούν μια προσιτή και αποτελεσματική ρομποτική ηλεκτρική σκούπα. Παρόλο που μπορεί να μην έχει όλα τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες ορισμένων από τα πιο ακριβά μοντέλα, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ισχυρή αναρρόφηση, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και βασική τεχνολογία πλοήγησης.

Αν θέλετε να την αποκτήσετε μπορείτε να την παραγγείλετε με ασφάλεια μέσω Geekbuying χωρίς τελωνείο εδώ

Πηγή