Τεχνολογία

H Samsung Electronics Hellas Gold Sponsor στο Gameathlon 2020
23 Jan H Samsung Electronics Hellas Gold Sponsor στο Gameathlon 2020

Posted at 18:38h
in GAMES
by Soustas

Η Samsung Electronics Hellas υποστήριξε ενεργά για 9η συνεχόμενη χρονιά το Gameathlon, τη μεγαλύτερη ελληνική εκδήλωση της gaming κοινότητας. Κατά τη διάρκεια του διημέρου 18 και 19 Ιανουαρίου, η Samsung Electronics Hellas, Gold Sponsor του Gameathlon, υποδέχτηκε δεκάδες χιλιάδες gamers, cyberathletes, cosplayers και φίλους της gaming κουλτούρας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Tae Kwon Do στο Φάληρο.

 

Τα Samsung gaming monitors μεταμόρφωσαν την Gameathlon Arena στο απόλυτο πεδίο παιχνιδιού, εκτοξεύοντας την gaming εμπειρία, χάρη στο γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 240Hz που εξαλείφει το lag. Οι εντυπωσιακές κυρτές οθόνες με εντυπωσιακή γωνία θέασης, φωτεινότητα έως και 1000nits και αληθοφανή ποιότητα εικόνας με HDR1000, χάρισαν στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία gaming με καθαρά, φωτεινά και ρεαλιστικά χρώματα.

 

Παράλληλα, η Samsung εξόπλισε με το 49″ Κυρτό QLED Gaming Monitor CRG9 την κεντρική σκηνή και τον ειδικά διαμορφωμένο gaming χώρο της Samsung, προορισμένο αποκλειστικά για το καθηλωτικό Need for Speed. Το QLED Gaming Monitor CRG9 προσφέρει ανάλυση 5120 x 1440 Dual QHD, έκταση οθόνης που ισοδυναμεί με δύο 27” QHD και υπερ-ευρεία αναλογία διαστάσεων οθόνης, που επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει περισσότερο περιεχόμενο με λεπτομέρεια. Με Super Ultra-Wide 32:9 αναλογία, η κυρτότητα οθόνης της CRG9 περικλείει το οπτικό πεδίο του χρήστη, επιτρέποντάς του να βλέπει περισσότερα και καθηλώνοντάς τον στη δράση του gaming. Οι premium λειτουργίες στο FreeSync 2 και ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης οθόνης 120 Hz υποστηρίζουν προβολή περιεχομένου HDR, μειωμένη καθυστέρηση εισόδου, Low Framerate Compensation (LFC), ενώ ελαχιστοποιούν το lag και το motion blur στην εικόνα για πιο ομαλό gaming. Ο τυχερός νικητής του καλύτερου cosplay της εκδήλωσης απέκτησε το δικό του QLED Gaming Monitor CRG9.

Like this:

Like Loading…Source link