Ειδήσεις

H bbf ασπάζεται σθεναρά το κίνημα Future Urban Living και παρουσιάζει ένα πολυτελές οικιστικό συγκρότημα


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022, 09:37

Η bbf: build better future, μια από τις κορυφαίες εταιρίες ανάπτυξης γης στην κυπριακή αγορά ακινήτων υψηλών προδιαγραφών, παρουσίασε την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, τη νέα οικιστική της επένδυση που πρόκειται να υλοποιήσει στην Ελλάδα. Η εταιρεία διοργάνωσε μια ειδικά διαμορφωμένη εικονική περιήγηση (Virtual Tour) για τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, παρουσιάζοντας μέσω της τεχνολογίας της Επαυξημένης Πραγματικότητας τα νέα πολυτελή οικιστικά συγκροτήματα μοντέρνου σχεδιασμού, με την ονομασία “Elatia”& “Amber”, τα οποία υπόσχονται να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή για το Real Estate στην Κηφισιά.

Η εκδήλωση διεξήχθη στο ακίνητο όπου πρόκειται να υλοποιηθεί το έργο Elatia, με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών (γυαλιά VR και AR tablets) για τη διεξαγωγή της εικονικής περιήγησης, και σε αυτήν συμμετείχαν δημοσιογράφοι, influencers και real estate agents.

Τα νέα αυτά έργα, συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών “Elatia” και “Amber”, θα αποτελούνται από δύο τριώροφα κτίρια έκαστο, διαθέτοντας 10 και 12 νέες πολυτελείς κατοικίες. Πρόκειται για ένα ολιστικό οικοσύστημα υψηλών προδιαγραφών, που θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις αναψυχής και αθλητισμού, χώρους spa, παιδικές χαρές και πολλά άλλα. Οι μελλοντικές κατοικίες θα είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα υψηλά πρότυπα.

Η bbf: βασίζεται κατά κύριο λόγο στην επιθυμία να προσφέρει στους αγοραστές ακινήτων υψηλότερη ποιότητα ζωής μέσω της δημιουργίας ασφαλών, κομψών και εύχρηστων χώρων διαβίωσης που είναι βολικοί και εύκολοι στη συντήρηση. Καθώς ο διαρκώς αυξανόμενος αστικός πληθυσμός δημιουργεί απροσδόκητα προβλήματα στα αστικά περιβάλλοντα, η bbf: ασπάζεται σθεναρά το κίνημα “Future Urban Living”, εστιάζοντας στη βιώσιμη αστικοποίηση. Αυτό αποδεικνύεται από την εστίαση στους εξωτερικούς χώρους πρασίνου, τη χρήση φυτών εσωτερικού χώρου, τη χαμηλή ρύπανση, την βιώσιμη τεχνολογία, το φυσικό φως και την ενεργή αρχιτεκτονική.

«Δεσμευόμαστε στην παροχή οικιστικών ακινήτων υψηλών προδιαγραφών και σχεδιασμού. Αυτές οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις και ανέσεις θα προσφέρουν έναν τρόπο ζωής με στυλ και άνεση. Οι μελλοντικές πολυτελείς κατοικίες στην Κηφισιά είναι εργονομικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αγοραστών ακινήτων και να τους κάνουν να αισθάνονται πραγματικά ξεχωριστοί στο νέο τους σπίτι που έχει σχεδιαστεί βάσει πολυτελών προδιαγραφών», αναφέρει η Επικεφαλής του Γραφείου της bbf: Ελλάδος, Ρεβέκκα Κλαυδιανού, προσθέτοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να συμβάλουμε στην οικιστική αναβάθμιση της περιοχής με αυτές τις ξεχωριστές κατοικίες». 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022, 09:37

Πηγή