Ειδήσεις

H ΕΠΟ εξουσιοδότησε τον Μπαλτάκο να προχωρήσει σε νομικές κινήσεις


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023, 13:16

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, προχωρά στην καταγγελία των συμπεριφορών στη συνάντηση για τη διαιτησία στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Η καταγγελία θα γίνει στα αρμόδια δικαστικά όργανα εντός κι εκτός Ελλάδας.

Προς τούτο, η ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα ότι «με ψήφους 15-1, αποφάσισε την παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Αποφάσισε, με ψήφους 15-1, την παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών, σε συνέχεια όσων έλαβαν χώρα κατά τη συνάντηση της 27.03.2023, με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΠΟ, του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Στίβεν Μπένετ και των εκπροσώπων των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για θέματα ορισμού διαιτητών στα play off της Super League 1.»

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023, 13:20

Πηγή