Τεχνολογία

H αγάπη της Δέσποινας Καμπούρη για τις LG OLED TVs


11 Mar H αγάπη της Δέσποινας Καμπούρη για τις LG OLED TVs

Posted at 13:31h
in SMART TV
by Soustas

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Δέσποινα Καμπούρη δείχνει σθεναρά την προτίμησή της στον τεχνικό εξοπλισμό της LG, για την κάλυψη των αναγκών ψυχαγωγίας της.

Στα πλαίσια της συνεργασίας της με την LG Electronics Ελλάς, η τηλεόραση  OLED48C1, με πρωτοποριακό σχεδιασμό, πλήρως εναρμονισμένο με το εκλεπτυσμένο γούστο της Δέσποινας Καμπούρη, πλέον κοσμεί το καθιστικό της, προσθέτοντας στο χώρο μοναδικό design, ενώ η ευρεία επιλογή συναρπαστικού περιεχομένου έχει μετατρέψει μια απλή καθημερινή συνήθεια στην πιο αγαπημένη ενασχόληση.

Η Δέσποινα Καμπούρη δηλώνει: «Με την LG OLED TV δεν γνωριζόμασταν αλλά τώρα νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σφόδρα! Είναι ένα έργο τέχνης, η πύλη στον κόσμο των παιχνιδιών αλλά και η καλύτερη «θέση» για την παρακολούθηση των μεγαλύτερων αθλητικών οργανώσεων».

Χάρη στην τεχνολογία αυτο-φωτιζόμενων pixels, η LG OLED TV διαθέτει απεριόριστη αντίθεση, βαθύτερα μαύρα, πλουσιότερα χρώματα και την πιο ρεαλιστική ποιότητα εικόνας. Mε πιστότητα χρωμάτων 100%[1], οι τηλεοράσεις OLED τεχνολογίας προσφέρουν φωτεινότερη και ευκρινέστερη εικόνα, με το νέο ανασχεδιασμένο πάνελ να βελτιώνει τα μήκη κύματος του φωτός, έχοντας ως αποτέλεσμα την καλύτερη εμπειρία θέασης για να απολαμβάνει ο χρήστης τις αγαπημένες του σειρές και ταινίες.

 

Για τους λάτρεις των παιχνιδιών, η LG OLED TV είναι ο απόλυτος σύμμαχος καθώς με την άμεση απόκριση, τα τελευταία χαρακτηριστικά παιχνιδιού και οθόνη 100Hz2, προσφέρει ομαλότερη εμπειρία παιχνιδιού και μέγιστη απόδοση, για περισσότερες πιθανότητες νίκης.

Τέλος, οι LG OLED TVs είναι κατασκευασμένες με γνώμονα την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, για τη βελτίωση της ζωής των καταναλωτών της και του περιβάλλοντος. Το υψηλό ποσοστά ανακύκλωσης, ο μειωμένος όγκος αποβλήτων και η μειωμένη ρύπανση του αέρα τις καθιστούν και επίσημα πιστοποιημένα οικολογικά προϊόντα3.

[1] Η χρωματική πιστότητα καθορίζει το εάν η ακρίβεια των χρωμάτων μιας οθόνης είναι Delta E ≤2 μέσα από 125 δείγματα χρωμάτων.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών αφορούν το πάνελ της τηλεόρασης.

Το πάνελ OLED 83 ιντσών της LG θα πιστοποιηθεί στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

2 Η ημερομηνία κυκλοφορίας των ενημερώσεων υλικολογισμικού για το Dolby Vision® HDR σε ανάλυση 4K στα 100 Hz για παιχνίδια, διαφέρει ανά μοντέλο.

Τα 4K 100 Hz και VRR υποστηρίζονται μόνο στα μοντέλα Z1, G1, C1 και B1.

Πηγή