Τεχνολογία

“Great Place to Work” η AMPLUS Technologies


20 Jun “Great Place to Work” η AMPLUS Technologies

Posted at 14:55h
in BUSINESS
by Soustas

Την πιστοποίηση Great Place to Work 2022-2023 εξασφάλισε για πρώτη φορά η AMPLUS Technologies, από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas.

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη καθώς αυτή η πιστοποίηση αποδεικνύει πόσο σημαντικό είναι για την AMPLUS ένα υγιές, ανθρωποκεντρικό και ποιοτικό εργασιακό περιβάλλον. Αυτές τις αξίες αναγνωρίζουν στην εταιρεία και οι εργαζόμενοι σε αυτήν.

Η πιστοποίηση ήρθε κατόπιν αξιολόγησης που διενεργείται μέσω στοχευμένου ερωτηματολογίου απευθυνόμενου στο σύνολο των εργαζομένων της εταιρείας και δομείται σε 5 σημαντικούς πυλώνες που αφορούν το εργασιακό περιβάλλον μιας επιχείρησης: την αξιοπιστία, τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την υπερηφάνεια και τη συντροφικότητα. Στοιχεία που διέπουν την εσωτερική κουλτούρα της AMPLUS.

Η νέα αυτή επιτυχία έρχεται σε συνέχεια προηγούμενης διάκρισης (HR Manager Awards 2022) σχετικά με το Ανθρώπινο Δυναμικό, και εντάσσεται στη στρατηγική της AMPLUS να ξεχωρίζει ως εργοδότης επιλογής σε μια ανταγωνιστική αγορά αναζήτησης ταλέντων.

Με αφορμή την πιστοποίηση της εταιρείας ως Great Place to Work, ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της AMPLUS Technologies, Γιώργος Δαμανάκης, δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια που η AMPLUS κατάφερε να πιστοποιηθεί ως Great Place to Work. Η πιστοποίησή μας είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας και αφοσίωσης των ανθρώπων της εταιρείας. Πάντα υπογραμμίζουμε ότι οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας και σε αυτούς τους ανθρώπους ανήκει αυτός ο τίτλος, ο οποίος θα αποτελέσει για εμάς κίνητρο να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας με στόχο την κορυφή».

Πηγή