Τεχνολογία

Gamers Can: Η Battlenet Gaming Stations στηρίζει το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου
22 Dec Gamers Can: Η Battlenet Gaming Stations στηρίζει το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου

Posted at 11:02h
in GAMES
by Soustas

Λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2020, η Battlenet Gaming Stations ανακοινώνει ακόμα μια ενέργεια στο πλαίσιο της σειράς φιλανθρωπικών ενεργειών της #GamersCan, αυτή τη φορά με σκοπό την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Συγκεκριμένα, αυτή την Τρίτη, 22/12, από τις 14:00 το μεσημέρι έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 23/12, η εταιρεία διοργανώνει ένα charity livestream, στο κανάλι της στο Twitch (twitch.tv/battlenetgs), με τη συμμετοχή πάνω από 30 εγχώριων streamers και προσωπικοτήτων από το χώρο του θεάματος και του gaming. Κατά τη διάρκεια του charity livestream, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παίξει παιχνίδια, να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες, αλλά και να προσφέρει με χρηματικές δωρεές οι οποίες θα αποδοθούν από την Battlenet Gaming Stations στους ιθύνοντες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Η Battlenet Gaming Stations κάνει την αρχή συνεισφέροντας το ποσό των 2000€ με σκοπό την κάλυψη των άμεσων και βασικών αναγκών των παιδιών και του προσωπικού του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Πέραν της δυνατότητας δωρεάς κατά τη διάρκεια του charity livestream, το κοινό μπορεί από σήμερα, έως και τις 23/12, να διαθέσει το ποσό που επιθυμεί υπέρ του σκοπού, μέσω PayPal, στο σύνδεσμο: https://streamlabs.com/battlenetgs/tip.

Like this:

Like Loading…Source link