Τεχνολογία

Farming Simulator 23: Αποκαλύφθηκε το πρώτο Gameplay Video


04 May Farming Simulator 23: Αποκαλύφθηκε το πρώτο Gameplay Video

Posted at 00:30h
in GAMES
by Soustas

 Αγροτική διασκέδαση παντού: η GIANTS Software παρουσίασε το πρώτο gameplay trailer του Farming Simulator 23. Το νέο υλικό δείχνει πολλές διαφορετικές λειτουργίες και βελτιώσεις του παιχνιδιού, που θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου στο Nintendo Switch και σε φορητές συσκευές. Το Farming Simulator 23 ορίζει καινούρια benchmarks για τα farming games σε φορητές συσκευές ως μέλος του κορυφαίου, παγκόσμια επιτυχημένου Farming Simulator brand, που δημιουργήθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης και έκδοσης παιχνιδιών GIANTS Software πριν από 15 χρόνια.

Μια αγροτική αυτοκρατορία ανθίζει

 

Πάνω από τρία χρόνια μετά τον προκάτοχό του, το Farming Simulator 20, η GIANTS Software διευρύνει σημαντικά την κλίμακα, τις δυνατότητες του gameplay και τον κατάλογο με τις λειτουργίες του καινούριου της παιχνιδιού στην κατηγορία των mobile.

 

Στον πυρήνα του, το Farming Simulator 23 δημιουργεί τεράστιες ευκαιρίες για μια αγροτική αυτοκρατορία μέσω της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της δασοκομίας. Οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 100 αυθεντικά ψηφιοποιημένα οχήματα και εργαλεία από καταξιωμένους κατασκευαστές για να σπείρουν, να αναπτύξουν και να θερίσουν 14 διαφορετικά σπαρτά. Μαθαίνουν νέους μηχανισμούς στο χωράφι και παράγουν πολύτιμα αγαθά: οι παίκτες αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους και επεξεργάζονται τη σπορά τους για να φτιάξουν αλεύρι και να πουλήσουν ακόμα και ψωμί εντέλει, για να τελειοποιήσουν την παραγωγική αλυσίδα που επέλεξαν.

 

Δύο χάρτες για την ανάπτυξη της εμπειρίας

 

Η κτηνοτροφία είναι μία ακόμα τεράστια ενασχόληση στο Farming Simulator 23. Οι παίκτες φροντίζουν αγελάδες, άλογα, γουρούνια, πρόβατα και κότες που προστέθηκαν πρόσφατα και παρουσιάστηκαν στο εξαιρετικό cinematic trailer. Δύο χάρτες εμπνευσμένοι από τα τοπία των ΗΠΑ και της Ευρώπης προσκαλούν για εξερεύνηση και διαφορετικές γεωργικές προσεγγίσεις, ενώ το παιχνίδι παραμένει ψυχαγωγικό και χαλαρωτικό – οι παίκτες επιλέγουν πάντοτε το είδος του αγρότη που θέλουν να γίνουν!

 

Το Farming Simulator 23 θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου 2023. Οι προ-παραγγελίες για το Farming Simulator 23: Nintendo Switch Edition είναι ήδη ενεργοποιημένες σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής και στο Nintendo eShop. Οι φορητές εκδόσεις για iPhone, iPad και συσκευές Android διατίθενται στο App Store και στο Google Play αντίστοιχα. Επισκεφθείτε το επίσημο website του Farming Simulator και το press area της GIANTS Software για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή