Τεχνολογία

Creative Chat USB: Ο ιδανικός σύντροφος για τηλεργασία


29 Aug Creative Chat USB: Ο ιδανικός σύντροφος για τηλεργασία

Posted at 19:16h
in GADGET
by Soustas

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Creative Chat USB, ενός σετ ακουστικών on-ear USB-C που είναι κατάλληλο για να απολαμβάνει κανείς ήχο όλη την ημέρα και λειτουργεί ακόμα καλύτερα για τηλεδιασκέψεις. Τα  νέα ακουστικά διαθέτουν ενσωματωμένο noise-cancelling μικρόφωνο και λειτουργία περιστροφής σε σίγαση, μαζί με τις λειτουργίες αυτόματης σίγασης και αμφίδρομης ακύρωσης θορύβου του SmartComms Kit που κάνουν τις ηλεκτρονικές κλήσεις για τον χρήστη παιχνίδι. Από παρουσιάσεις webinar έως τηλεδιασκέψεις,  το Creative Chat USB προσφέρει ποιοτικό  ήχο  και αποτελεσματικές δυνατότητες ακύρωσης θορύβου που λειτουργούν για να δώσουν προτεραιότητα στην παραλαβή φωνής έναντι ανεπιθύμητων θορύβων στο βάθος, ώστε οι  χρήστες να μπορούν πραγματικά να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, τη συζήτηση.

 

 

Με μια απλή ρύθμιση τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας, οι χρήστες μπορούν να είναι πάντα έτοιμοι για οποιαδήποτε τηλεδιάσκεψη με το Creative Chat USB.

 

Κατασκευασμένο με ένα ζευγάρι Neodymium 40 mm drivers, το Creative Chat USB έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου σε σχέση με την τιμή του. Είτε πρόκειται για κλήσεις εργασίας είτε για ψυχαγωγία,  οι χρήστες δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα εκτός από υψηλής ποιότητας και κρυστάλλινη αναπαραγωγή ήχου όλη την ημέρα.

Το Creative Chat USB είναι επίσης  εύκολο να ρυθμιστεί σε διάφορες δημοφιλείς εφαρμογές διασκέψεων, όπως το Zoom και το Microsoft Teams. Σε συνδυασμό με τις έξυπνες λειτουργίες και τη βελτιωμένη ποιότητα κλήσεων, το Creative Chat USB διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του τέλειου συντρόφου ήχου για κάθε τύπο κλήσης.

 

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Creative Chat  USB διατίθεται στο Creative.com στα €49.99

Like this:

Like Loading…

Πηγή