Τεχνολογία

Creative Aurvana Ace Series – Τα Νέα True Wireless Ακουστικά της Creative Υπόσχονται να Αλλάξουν την Εμπειρία Ήχου


21 Nov Creative Aurvana Ace Series – Τα Νέα True Wireless Ακουστικά της Creative Υπόσχονται να Αλλάξουν την Εμπειρία Ήχου

Posted at 16:09h
in GADGET
by Soustas

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των πολυαναμενόμενων Creative Aurvana Ace και Creative Aurvana Ace 2, των νέων true wireless ακουστικών της, τα οποία διαθέτουν τους πρωτοποριακούς, στερεάς κατάστασης (solid-state), εξ ολοκλήρου από πυρίτιο, MEMS-based drivers. Η σειρά Creative Aurvana Ace, που τροφοδοτείται από τους drivers xMEMS, έχει ρυθμιστεί επιδέξια για να προσφέρει αξιοσημείωτη καθαρότητα ήχου με απόκριση ευρύτερης συχνότητας που κυμαίνεται από 5 Hz έως 40 KHz. Με αυτήν την ολοκληρωμένη σειρά, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν μια πραγματικά καθηλωτική και ζωντανή εμπειρία ήχου, είτε πρόκειται για μουσική, ταινίες ή κλήσεις συνδιάσκεψης.

Τα νέα ασύρματα ακουστικά διαθέτουν επίσης LE Audio με κωδικοποιητή LC3, Bluetooth 5.3 και Hybrid Active Noise Cancellation (ANC) καθώς και Ambient Mode, μαζί με έως και 24 ώρες συνολικού χρόνου αναπαραγωγής, καθιστώντας τα την απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις του ήχου που αναζητούν το καλύτερο στα true wireless ακουστικά.

Creative Aurvana Ace

Creative Aurvana Ace 2

Ζήστε τη Δύναμη των xMEMS Drivers

Στην καρδιά των Creative Aurvana Ace και Creative Aurvana Ace 2 βρίσκονται οι πρωτοποριακοί, στερεάς κατάστασης MEMS-based drivers, οι οποίοι διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην παροχή μιας πραγματικά φυσικής και ζωντανής εμπειρίας ήχου. Αυτοί οι εξειδικευμένοι drivers, επιδέξια ενσωματωμένοι σε κάθε ακουστικό, παρουσιάζουν έναν καινοτόμο σχεδιασμό με μικροσκοπικά πτερύγια σχολαστικά τοποθετημένα σε τσιπ πυριτίου. Αυτό ξεχωρίζει την τεχνολογία αυτή, είναι ο τρόπος με τον οποίο αναπαράγει τον ήχο όταν αυτά τα πτερύγια ανταποκρίνονται γρήγορα σε σύντομα ηλεκτρικά σήματα. Με αυτόν τον τρόπο, οι drivers είναι σε θέση να παράγουν ηχητικά κύματα που μιμούνται με λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες ακούν με φυσικό τρόπο ήχους στον χώρο που τους περιβάλλει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ηχητική εμπειρία που δεν είναι μόνο απόλυτα καθαρή αλλά και εξαιρετικά ζωντανή, σα να βρίσκονται οι ερμηνευτές ακριβώς δίπλα στους χρήστες.

Creative Aurvana Ace Series – Η Πύλη προς την Ηχητική Αριστεία

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου, η σειρά Creative Aurvana Ace διαθέτει ένα αξιοσημείωτο σύστημα δύο drivers που συνδυάζει αρμονικά τη δύναμη της τεχνολογίας xMEMS με ειδικά ρυθμισμένους δυναμικούς οδηγούς 10 mm. Μαζί, οι διπλοί αυτοί drivers μπορούν να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα φυσικών ήχων με αξιοσημείωτη ακρίβεια, που εκτείνεται από καθαρά ψηλά έως πλούσια μπάσα και δυναμικά πρίμα. Έτσι, είτε οι χρήστες απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική, «χάνονται» σε μια ταινία ή συμμετέχουν σε μια κλήση, το σύστημα duo driver εξασφαλίζει μια πλούσια, περίπλοκα λεπτομερή και χωρίς παραμόρφωση εμπειρία ήχου που δεν έχει ανταγωνιστή.

Πέρα από τις εξαιρετικές δυνατότητες ήχου, τα Creative Aurvana Ace και Creative Aurvana Ace 2 προσφέρουν μια σειρά χαρακτηριστικών που αναβαθμίζουν την εμπειρία ήχου. Με τεχνολογία Hybrid Active Noise Cancellation και Ambient Mode, οι χρήστες μπορούν να βυθιστούν πλήρως στον ήχο τους ή να έχουν επίγνωση του περιβάλλοντός τους, προσαρμοζόμενοι απρόσκοπτα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα νέα ακουστικά είναι επίσης εξοπλισμένα με έξι ενσωματωμένα μικρόφωνα που τροφοδοτούνται από την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου Qualcomm cVc (Clear Voice Capture), εξασφαλίζοντας κρυστάλλινες κλήσεις ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Με συνολικό χρόνο αναπαραγωγής έως και 24 ώρες, είναι ιδανικά για μεγάλες μετακινήσεις, εργάσιμες ημέρες ή εκτεταμένες συνεδρίες ακρόασης. Επιπλέον, έχοντας πιστοποίηση IPX5, τα νέα ακουστικά είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και ιδανικά για χρήστες με ενεργό τρόπο ζωής.

Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν επίσης μια ποικιλία κωδικοποιητών ήχου, συμπεριλαμβανομένου του LE Audio που διαθέτει τον κωδικοποιητή LC3 για ανώτερη ποιότητα ασύρματου ήχου, SBC, AAC, AptX και AptX Adaptive, εξασφαλίζοντας συμβατότητα με διάφορες συσκευές και προσφέροντας ροή ήχου υψηλής ποιότητας.

Με μια παραπάνω δόση γοητείας, το Creative Aurvana Ace έρχεται σε ένα κομψό ματ μαύρο φινίρισμα με μια νότα χαλκού, ενώ το Creative Aurvana Ace 2 διαθέτει μοντέρνο καπνισμένο ημιδιαφανές σχέδιο με εντυπωσιακό χάλκινο φινίρισμα. Αυτή η ιδιαίτερη εμφάνιση και αίσθηση συμπληρώνουν τέλεια την πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτουν.

Επιλέγοντας το Τέλειο Ζευγάρι – Creative Aurvana Ace vs. Creative Aurvana Ace 2

Ενώ τόσο το Creative Aurvana Ace όσο και το Creative Aurvana Ace 2 μοιράζονται τα βασικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχουν μερικές αξιοσημείωτες διαφορές που κάνουν το Creative Aurvana Ace 2 να ξεχωρίζει.

Το Qualcomm Adaptive Active Noise Cancellation (ANC), δίνει στο Creative Aurvana Ace 2 την ευφυΐα να προσαρμόζει και να ρυθμίζει με ακρίβεια τα επίπεδα ακύρωσης θορύβου σε πραγματικό χρόνο με βάση συγκεκριμένες περιβαλλοντικές συνθήκες και εφαρμογή ακουστικών. Αυτή η καινοτόμος δυνατότητα εξασφαλίζει τέλεια ισορροπία μεταξύ της απομόνωσης θορύβου και της επίγνωσης της περιβαλλοντικής κατάστασης, καθιστώντας τα ιδανικά για διαφορετικούς χώρους ακρόασης.

Σε συνδυασμό με τον νέο κωδικοποιητή Qualcomm aptX Lossless, το Creative Aurvana Ace 2 προσφέρει ήχο υψηλής πιστότητας χωρίς απώλειες στα 16 bit / 44,1 kHz, παρόμοια με μια εμπειρία επιπέδου CD όπου κάθε μουσικό στοιχείο αναδημιουργείται πιστά, προσομοιάζοντας πολύ στην αρχική ηχογράφηση, παρέχοντας μια ανώτερη εμπειρία ακρόασης τόσο για τους λάτρεις του ήχου όσο και για τους περιστασιακούς ακροατές.

 

“Οι xMEMS drivers αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό άλμα στην τεχνολογία ήχου”, δήλωσε ο Song Siow Hui, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative. “Επιτρέπουν στα Creative Aurvana Ace και Creative Aurvana Ace 2 να αναπαράγουν ήχο με εκπληκτική ακρίβεια και πιστότητα. Οι χρήστες μπορούν να περιμένουν ένα επίπεδο εμβύθισης και σαφήνειας που επαναπροσδιορίζει την αντίληψή τους για τον premium ήχο».

 

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Το Creative Aurvana Ace διατίθεται στα €149.99 και το Creative Aurvana Ace 2 στα €179.99 στο Creative.com.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα:

creative.com/aurvanaace και creative.com/aurvanaace2

Πηγή