Τεχνολογία

‘Convergence: A League of Legends Story’ Έρχεται στις 23 Μάϊου (video)


03 May ‘Convergence: A League of Legends Story’ Έρχεται στις 23 Μάϊου (video)

Posted at 16:48h
in GAMES
by Soustas

Το επόμενο spin-off παιχνίδι του League of Legends απέχει μόνο λίγες εβδομάδες. Το Convergence: A League of Legends Story έρχεται στις 23 Μαΐου για Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4 και PC (στο Steam, GOG και το Epic Games Store).

Το Convergence είναι ένα 2D action platformer από την Double Stallion Games (το στούντιο πίσω από το Speed Brawl) και το εκδοτικό label της Riot, Riot Forge. Θα παίξετε ως Ekko, έναν δημοφιλή πρωταθλητή του LoL που εμφανίστηκε στη σειρά κινουμένων σχεδίων Arcane και μπορεί να χειρίζεται τον χρόνο, καθώς θα περιηγείστε σε μια πιο πολύχρωμη έκδοση του Zaun από ό,τι ίσως έχετε συνηθίσει. Υπάρχει η υπόσχεση για “σφιχτή, δυναμική μάχη”, ενώ η ικανότητα του Ekko να ταξιδεύει στο χρόνο και το χώρο θα ανοίξει κάποιες ενδιαφέρουσες εξερευνήσεις.

Πήραμε την πρώτη μας ματιά στο Convergence το 2019, οπότε χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να το ολοκληρώσει η Double Stallion (υπήρξε, βέβαια, το μικρό θέμα της πανδημίας από τότε). Είναι ένας από τους τρεις τίτλους LoL που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει φέτος η Riot Forge, μαζί με το The Mageseeker και το Song of Nunu.

Πηγή