Τεχνολογία

COIN APP: Μαζεύοντας κρυπτονομίσματα με το κινητό σου!


02 Sep COIN APP: Μαζεύοντας κρυπτονομίσματα με το κινητό σου!

Posted at 13:41h
in GAMES
by Soustas

Αν έχετε εξετάσει τους πολλούς τρόπους εξόρυξης κρυπτονομισμάτων ή έχετε ενδιαφερθεί για το XY Oracle (XYO), πιθανότατα έχετε συναντήσει την εφαρμογή COIN.

Συνολικά, η εφαρμογή είναι αρκετά εύκολη στη χρήση. Μετακινείσθε και συλλέγετε νομίσματα (COIN), ένα ενδιάμεσο νόμισμα που χρησιμοποιείται για ανταλλαγή με XYO, ή ακόμα και ETH (Ethereum), BTC (Bitcoin), κονσόλες παιχνιδιών, iPad κ.λ.π. Ακόμη και χωρίς να μετακινείσθε, έχετε την επιλογή να ολοκληρώσετε έρευνες για ανταμοιβές ή να παίξετε γρήγορα μίνι παιχνίδια για να καθαρίσετε ένα πλακίδιο που έχετε ήδη εξορύξει, ώστε να μπορείτε να το εξορύξετε ξανά και ξανά.

Όταν έρθει η ώρα της εξαργύρωσης, προσθέτετε μια διεύθυνση πορτοφολιού και τα κρυπτονομίσματα σας, σας αποστέλλονται μέσα σε λίγες ημέρες σχετικά εύκολα!

Η εφαρμογή COIN μου πληρώνει ακόμη και μικρούς τόκους (ανταμοιβές HODL) για όσα έχω εξορύξει και κρατάω μέσα στο παιχνίδι.

 

Αλλά σε ό, τι αφορά τη χρήση αυτής της εφαρμογής, μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε χρήματα μόνο με τη χρήση της στην καθημερινή σας ζωή;

Η σύντομη απάντηση ναι!

Αλλά όσο πιο συχνά χρησιμοποιείτε την εφαρμογή COIN τόσο περισσότερα κερδίζεται!

 

Πολλαπλές συσκευές

Πολλοί χρήστες έχουν παλιά τηλέφωνα ή tablet που βρίσκονται τριγύρω και η εφαρμογή χρειάζεται μόνο σύνδεση Wi-Fi ή δεδομένα για να λειτουργήσει σωστά. Έτσι, θα κάνουν άλλους λογαριασμούς και θα αφήσουν τη συσκευή να λειτουργεί στο σπίτι ενώ είναι εκτός. Πολλαπλές συσκευές μπορούν να συνδεθούν με Sentinels αρκεί να έχουν τις δυνατότητες NFC/Bluetooth. Μπορείτε να μεταφέρετε τα κέρδη σας από αυτούς τους λογαριασμούς στο ίδιο πορτοφόλι όταν εξαργυρώνετε.

 

Tips:

Αφήστε το να λειτουργεί ενώ οδηγείτε, καθώς υπάρχει μια ρύθμιση για αυτόματη εξόρυξη πλακιδίων από τα οποία περνάτε.
Τα μπόνους «Home Base» δεν κάνουν πολλά για εσάς, δεν αξίζει να μείνετε σε ένα σημείο.
Η συναλλαγματική ισοτιμία COIN -> XYO ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό με την αξία του XYO, οπότε ίσως αξιολογήσετε αυτήν την αγορά πριν εξαργυρώσετε! Το να περιμένετε έστω και μια επιπλέον ημέρα θα μπορούσε να σας πάρει μερικές επιπλέον χιλιάδες XYO.
Διασκεδάστε με αυτό! Αξίζει πολύ περισσότερο αργότερα.

 

Εάν θέλετε να ελέγξετε αυτήν την εφαρμογή μόνοι σας, εδώ είναι ο σύνδεσμος οποίος σας προσφέρει

bonυs εγγραφής 1.000 COIN

COIN APP

 https://coin.onelink.me/ePJg/2743a8a6

Like this:

Like Loading…

Πηγή