Τεχνολογία

«CHICAGO P.D.», «CHICAGO FIRE» και «CHICAGO MED» επιστρέφουν τον Ιανουάριο σε Fox και Fox Life


14 Jan «CHICAGO P.D.», «CHICAGO FIRE» και «CHICAGO MED» επιστρέφουν τον Ιανουάριο σε Fox και Fox Life

Οι αγαπημένες σειρές «Chicago P.D, «Chicago Fire» και «Chicago Med» από τον βραβευμένο με Emmy© παραγωγό Dick Wolf, επιστρέφουν με νέα επεισόδια γεμάτα δράση, ένταση και αγωνία τον Ιανουάριο σε FOX και FOX Life. Τα κανάλια FOX και FOX Life είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Chicago P.D. 9

Κάθε Πέμπτη στις 21.50 στο FOX

Το συναρπαστικό, αστυνομικό δράμα «Chicago P.Dεπέστρεψε με τον 9ο κύκλο στο FOX. Οι άνδρες και γυναίκες της επίλεκτης Μονάδας Πληροφοριών του αστυνομικού τμήματος του Σικάγο συνεχίζουν να μάχονται με τους μεγαλύτερους εγκληματίες , στην προσπάθεια τους να κρατήσουν την πόλη ασφαλή. Στον προηγούμενο κύκλο, o Hank Voight (Jason Beghe) είχε αναγκαστεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, ενώ παρέμενε απόλυτα αφοσιωμένος στο να φέρνει εγκληματίες ενώπιον της δικαιοσύνης.

 

Chicago Fire 10

Πρεμιέρα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στις 21.00 στο FOX Life

To «Chicago Fire» επιστρέφει με το 10ο κύκλο επεισοδίων στο FOX Life. Οι ηρωικοί πυροσβέστες και διασώστες του Σταθμού 51, υπό την ηγεσία του Αρχηγού Matthew Casey (Jesse Spencer) και της Υπολοχαγού Kelly Severide (Taylor Kinney), θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να προστατέψουν τους πολίτες του Σικάγο, καθώς τίποτα δεν μπαίνει πάνω από το καθήκον τους.

 

Chicago Med 7

Πρεμιέρα Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 21.00 στο FOX Life

To «Chicago Med» επιστρέφει με τον 7ο κύκλο επεισοδίων στο FOX Life. Στο υπερσύγχρονο νοσοκομείο του Σικάγο, οι γιατροί συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τις πιο δύσκολες ιατρικές υποθέσεις με γενναιότητα, ενώ παράλληλα προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπία στην προσωπική τους ζωή. Στο νέο κύκλο, ο Δρ. Will Halstead (Nick Gehlfuss) βλέπει την καριέρα του να κινδυνεύει μετά τη συγκάλυψη μιας σοβαρής δεοντολογικής παραβίασης.

 

 

«CHICAGO P.D.»: ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21.50 ΣΤΟ FOX

 

«CHICAGO FIRE»: ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ FOX LIFE

«CHICAGO MED»: ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ FOX LIFE

 

 

Τα νέα επεισόδια «Chicago P.D.», «Chicago Fire» και «Chicago Med» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

Τα κανάλια FOX και FOX Life είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

 

Για όλες τις εικόνες του «Chicago P.D.», παρακαλούμε όπως χρησιμοποιήσετε το copyright: ©2021 Universal Television LLC. All Rights Reserved.

Για όλες τις εικόνες του «Chicago Fire», παρακαλούμε όπως χρησιμοποιήσετε το copyright: ©2021 OPEN 4 BUSINESS PRODUCTIONS LLC. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Για όλες τις εικόνες του «Chicago Med», παρακαλούμε όπως χρησιμοποιήσετε το copyright: ©2021 Universal Television LLC. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Πηγή