Τεχνολογία

CES 2024: Η HP μεταμορφώνει το consumer χαρτοφυλάκιο της ενισχύοντας τον Προσωπικό Υπολογιστή


11 Jan CES 2024: Η HP μεταμορφώνει το consumer χαρτοφυλάκιο της ενισχύοντας τον Προσωπικό Υπολογιστή

Κατά την διάρκεια της CES 2024, η HP εγκαινιάζει μια νέα εποχή της πληροφορικής με το πιο πρόσφατο χαρτοφυλάκιο υπολογιστών, οθονών και περιφερειακών συσκευών που έχει σχεδιαστεί για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε και ζούμε με την τεχνολογία.

 

«Πιστεύουμε ότι οι καλύτερες καινοτομίες είναι και οι πιο προσωπικές», δήλωσε ο Samuel Chang, Senior Vice President & Division President of Personal Systems Consumer Solutions, της HP Inc. «Οι νέες τεχνολογίες της HP παρέχουν λύσεις που μας επιτρέπουν να είμαστε πιο εξατομικευμένοι από ποτέ, εκμεταλλευόμενοι τις καινοτομίες που αλλάζουν τα δεδομένα, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία μας προωθεί».

 

Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητές σας με τα νέα laptops Spectre x360

Ο σημερινός υπολογιστής δεν είναι πλέον ένας απλός υπολογιστής, αλλά ένας εξατομικευμένος σύντροφος που προβλέπει τις ανάγκες σας για πιο ευέλικτες και βελτιστοποιημένες εμπειρίες, και τα laptops HP Spectre x360 14 ιντσών 2-σε-1 και HP Spectre x360 16 ιντσών 2-σε-1 προσφέρουν αυτό ακριβώς με:

Έναν υπολογιστή που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας: Με κάμερα 9 MP με δυνατότητα προσαρμογής για χαμηλό φωτισμό,  με χρήση υλικού για καθαρές κλήσεις μέρα ή νύχτα, ειδικό τσιπ τεχνητής νοημοσύνης που παρέχει ενσωματωμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως κλείδωμα κατά την απομάκρυνση και αφύπνιση κατά την προσέγγιση του χρήστη.

Διαθετει επίσης ειδοποιήσεις απορρήτου για να σας προειδοποιεί για τα αδιάκριτα μάτια, προσαρμοστικές ρυθμίσεις οθόνης, όπως μείωση της φωτεινότητας της οθόνης όταν κοιτάζετε αλλού για εξοικονόμηση ενέργειας [1]και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης για καθηλωτική απόδοση και αποδοτική χρήση ενέργειας.

Τέλος με  αυτόματη βελτιστοποίηση επιδόσεων, προσαρμόζει το θόρυβο του ανεμιστήρα και τις θερμοκρασίες ανάλογα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, την θέση του  laptop και την κατάσταση της μπαταρίας.

Ισχυρή τεχνολογία AI: Τρία στοιχεία (CPU, GPU και NPU) στους επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra[2] και προαιρετικοί επεξεργαστές NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 στα laptop με GPU προσφέρουν μερικές από τις πιο συναρπαστικές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σήμερα για την εκτέλεση ποικίλων φορτίων εργασίας AI, όπως επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δημιουργία και συνεργασία περιεχομένου.

Προηγμένη συνεργασία: Τα πρόσφατα Spectre laptops είναι οι πρώτες consumer συσκευές που διαθέτουν συντονισμό ήχου από την Poly. Η Poly προσφέρει την πολυετή εμπειρία στη ρύθμιση ήχου σε αυτές τις συσκευές, παρέχοντας την καλύτερη καθαρότητα φωνής και αξιοσημείωτο ήχο. Βελτιώστε περαιτέρω τις κλήσεις και το βίντεο με τα εφέ του Windows Studio[3], το οποίο προσφέρει λειτουργίες ΑΙ, όπως αυτόματο καδράρισμα, θόλωμα φόντου και δυνατότητα διατήρησης οπτικής επαφής στην NPU για ελκυστικές συνδέσεις.

Καθηλωτική εικόνα: Τα τελευταία Spectre laptops προσφέρουν την πιο καθηλωτική οθόνη στον κόσμο[4], με οθόνη OLED έως και 2,8K[5] για ευκρινέστερες εικόνες και πιο ζωντανά χρώματα, μαζί με μια ενισχυμένη πιστοποίηση IMAX[6] για την παρακολούθηση ταινιών. Η αναλογία 16:10[7] σας επιτρέπει να βλέπετε περισσότερο περιεχόμενο και μπορεί να προσαρμοστεί από 48 Hz έως 120 Hz ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου που προβάλλετε.

 

 

HP Spectre x360 14 2-in-1 Laptop PC
HP Spectre x360 16 2-in-1 Laptop PC

 

 

Συνδεθείτε με περιφερειακά HP που προσαρμόζονται σε κάθε σας κίνηση

Η HP παρουσιάζει επίσης νέα περιφερειακά που προσαρμόζονται στις καθημερινές ψηφιακές σας εμπειρίες. Είτε είστε λάτρης της μουσικής, είτε επαγγελματίας με τεχνολογικές γνώσεις, είτε απλά κάποιος που εκτιμά την άνεση και την αποτελεσματικότητα στις καθημερινές του αλληλεπιδράσεις, η ποικιλία προϊόντων της HP προσαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών και διαφορετικών τρόπων ζωής.

 

Σχεδιασμένα για όσους κινούνται διαρκώς, τα ασύρματα ακουστικά Poly Voyager Free 20 προσφέρουν ισχυρό ήχο και στυλ. Είτε ακούτε μουσική, είτε δέχεστε μία κλήση, αυτά τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με noise cancellation (ANC) για να φιλτράρετε το θόρυβο του περιβάλλοντος, ώστε να μη χάνετε ποτέ το ρυθμό. Ο θρυλικός ήχος της Poly και το έξυπνο noise cancellation σας επιτρέπουν να μιλάτε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι θα ακούγεστε με απόλυτη καθαρότητα σε κάθε κλήση. Επιπλέον, μπορείτε να τροφοδοτείτε την ημέρα σας με έως και οκτώ ώρες συνεχούς ακρόασης[8] και μια φορητή θήκη φόρτισης Qi, που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ακουστικών κατά 2,5 φορές.[9] Για να βελτιώσετε την άνεση και τη συνολική εμπειρία ακρόασης, η εφαρμογή Poly Lens Mobile App προσφέρει μια εξατομικευμένη δοκιμή προσαρμογής με συστάσεις για το ιδανικό μέγεθος άκρων αυτιού.

 

Απολαύστε ευκολία και άνεση με το εργονομικό πληκτρολόγιο HP 960, το πιο ευέλικτο εργονομικό split ασύρματο πληκτρολόγιο στον κόσμο[10].  Σχεδιασμένο με διάταξη διαιρούμενων ζωνών, προσαρμόζεται στο στυλ πληκτρολόγησής σας, ενώ τα 20 προγραμματιζόμενα πλήκτρα[11] και το ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο απογειώνουν την προσαρμογή. Το πληκτρολόγιο προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth® και dongle, εξασφαλίζοντας ότι έχετε τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε εργασία. Αυτό το πληκτρολόγιο περιέχει 50% ανακυκλωμένα υλικά[12] και η εξωτερική του συσκευασία προέρχεται από βιώσιμα υλικά.[13]

Poly Voyager Free 20 Wireless Earbuds

 

HP 960 Ergonomic Wireless Keyboard

 

 

Ακολουθούν επιπλέον περιφερειακά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την ψηφιακή σας εμπειρία:

Επαναφορτιζόμενο ασύρματο ποντίκι HP 690: Παρουσιάζουμε το πρώτο στον κόσμο ποντίκι Bluetooth® με φόρτιση Qi με έξι ή περισσότερα προγραμματιζόμενα κουμπιά,[14] επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε ασύρματα με ευκολία. Εξατομικεύστε την παραγωγικότητά σας μέσω της εφαρμογής HP Accessory Center.

Προγραμματιζόμενο ασύρματο πληκτρολόγιο HP 430: Γνωρίστε το πιο προσαρμόσιμο μηχανικό πληκτρολόγιο Bluetooth® στον κόσμο.[15]  Ο συμπαγής και φορητός σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό για ταξίδια.

HP USB-C Travel Hub G3: Προσθέστε πέντε βασικές θύρες στο laptop σας με αυτό το συμπαγή hub, που περιλαμβάνει μία θύρα USB-C®, δύο θύρες USB-A και μία θύρα HDMI. Προσφέρει κλιμακούμενη παροχή ενέργειας και συνδεσιμότητα plug-and-play σε σχεδόν κάθε συσκευή.[16]

Ενσύρματο πληκτρολόγιο με φωτισμό HP 400: Απλοποιήστε το χώρο εργασίας σας με αυτό το πληκτρολόγιο που είναι ανθεκτικό στις διαρροές και απολυμαίνεται.[17] Διατίθεται με καλώδιο USB-C® και προσαρμογέα USB-A για εύκολη συνδεσιμότητα.

 

HP 690 Rechargeable Wireless Mouse
HP 430 Programmable Wireless Keypad
HP USB-C Travel Hub G3
HP 400 Backlit Wired Keyboard

 

HP Series 5

Η HP επανασχεδιάζει τη σειρά των consumer οθονών της με τις πρώτες οθόνες HP Series 5. Διαθέσιμες σε μοντέλα 24-, 27- και 32-, αυτές οι οθόνες προσφέρουν contrast ratio 1500:1 και βελτιωμένους ρυθμούς ανανέωσης 100Hz.[18]  Μαζί με τον λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό τους, συνδεθείτε χωρίς κόπο με πολλαπλές συσκευές με μια πρόσθετη θύρα HDMI. Ο ενοποιητικός σχεδιασμός των οθονών με εξαιρετικά λεπτά πλαίσια και ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων επιτρέπει εύκολα τη σύνδεση πολλαπλών οθονών για μια απρόσκοπτη εμφάνιση και αίσθηση.

 

[1] Όλες οι προδιαγραφές επιδόσεων αντιπροσωπεύουν τις τυπικές προδιαγραφές που παρέχονται από τους κατασκευαστές εξαρτημάτων της HP – η πραγματική επίδοση μπορεί να διαφέρει, να είναι είτε υψηλότερη είτε χαμηλότερη.

[2] Διατίθεται μόνο σε προϊόντα σχεδιασμένα από την Evo. Ο πολυπύρηνας επεξεργαστής έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της απόδοσης ορισμένων προϊόντων λογισμικού. Δεν είναι απαραίτητο ότι όλοι οι πελάτες ή οι εφαρμογές λογισμικού θα επωφεληθούν από τη χρήση αυτής της τεχνολογίας. Οι επιδόσεις θα διαφέρει ανάλογα με το φόρτο εργασίας της εφαρμογής και τις διαμορφώσεις του υλικού και του λογισμικού σας. Η αρίθμηση της Intel δεν αποτελεί μέτρηση υψηλότερων επιδόσεων.

 

[3] Τα εφέ του Windows Studio (θόλωση φόντου, οπτική επαφή και αυτόματο καδράρισμα) εξαρτώνται από το hardware και απαιτούν κατάλληλη Mονάδα Nευρωνικής Eπεξεργασίας (NPU).

[4] Σύμφωνα με εσωτερική έρευνα της HP για όλα τα laptops στην αγορά τον Ιανουάριο του 2024. Η οθόνη με την πιο καθηλωτική εμπειρία είναι ένας συνδυασμός της πιστοποίησης IMAX Enhanced, OLED πάνελ, μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης, ο οποίος ρυθμίζει αυτόματα το ρυθμό ανανέωσης του laptop από 48Hz έως 120Hz με βάση τη συμπεριφορά του χρήστη ή/και την εφαρμογή που χρησιμοποιείται ή προβάλλεται, ανάλυση 2,8K, αναλογία οθόνης 16:10, αναλογία οθόνης-σώματος τουλάχιστον 89%.

[5] Απαιτείται περιεχόμενο 2.8K για την προβολή εικόνων 2.8K.

[6] Απαιτείται συνδρομή Disney+. Η λειτουργία διευρυμένης αναλογίας διαστάσεων είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλες λειτουργίες IMAX Enhanced. Οι εγγραφές ισχύουν για χρήστες άνω των 18 ετών.

[7] Όλες οι προδιαγραφές επιδόσεων αντιπροσωπεύουν τις τυπικές προδιαγραφές που παρέχονται από τους κατασκευαστές εξαρτημάτων της HP – η πραγματική επίδοση μπορεί να διαφέρει, να είναι είτε υψηλότερη είτε χαμηλότερη.

[8] Βάσει προκαταρκτικών δοκιμών, η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με τη χρήση και τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας μειώνεται φυσικά με το χρόνο και τη χρήση.

[9] Η θήκη φόρτισης παρέχει περίπου 2,5 φορές επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ακουστικών πριν χρειαστεί επαναφόρτιση. Βάσει προκαταρκτικών δοκιμών, η χωρητικότητα της μπαταρίας μειώνεται φυσικά με τη διάρκεια ζωής, το χρόνο, τη χρήση, το περιβάλλον, τη θερμοκρασία, τη διαμόρφωση του συστήματος, τις εφαρμογές, τις λειτουργίες, τις ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας και άλλους παράγοντες.

[10] Με βάση το ξεχωριστό numpad πληκτρολόγιο για χρήση στην αριστερή ή δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου από τις 4 Δεκεμβρίου 2023, με software για προσαρμόσιμα προγραμματιζόμενα πλήκτρα, δυνατότητα πολλαπλών συνδέσεων (dongle 2,4G ή Bluetooth®).

[11] Με βάση τα ασύρματα πληκτρολόγια που διατίθενται στο εμπόριο ως εργονομικά με διαιρούμενα πλήκτρα, αριστερά και δεξιά. Μόνο επιλεγμένα πλήκτρα είναι προγραμματιζόμενα στο κυρίως πληκτρολόγιο, όχι στο numpad. Απαιτεί λογισμικό HP Accessory Center (HPAC). Το HPAC διατίθεται για δωρεάν λήψη από το Microsoft Store ή το Apple Store.

[12] Το ποσοστό περιεκτικότητας σε ανακυκλωμένο πλαστικό βασίζεται στον ορισμό του προτύπου IEEE 1680.1-2018 EPEAT.

[13] Εξωτερική συσκευασία, η οποία παρέχεται από πιστοποιημένους προμηθευτές από το Forest Stewardship Council.

[14] Με βάση την εσωτερική ανάλυση της HP για ποντίκια Bluetooth® με (Χωρίς φωτισμό RGB και Ευαισθησία <5000 Dpi) και φόρτιση με χρήση Qi από τον Δεκέμβριο του 2023. Απαιτεί το HP Accessory Center (HPAC) Software. Το HPAC διατίθεται για δωρεάν λήψη από το Microsoft Store ή το Apple Store.

 

[15] Με βάση Bluetooth® πληκτρολόγια με Macropad και Numpad πληκτρολόγια από τον Δεκέμβριο του 2023. Πιο παραμετροποιήσιμα με βάση 9 ή περισσότερα προγραμματιζόμενα πλήκτρα, εναλλασσόμενα καπάκια πλήκτρων και διαφανή καπάκια πλήκτρων που επιτρέπουν την αναγραφή αριθμών ή γραμμάτων.

[16] Υποστηρίζει Windows 10, Windows 11, ChromeOS, Android, MacOS® και iPadOS.

[17] Τα επιλεγμένα οικιακά μαντηλάκια μπορούν να φτάσούν με ασφάλεια μέχρι 1.000 χρήσεις. Ανατρέξτε στις οδηγίες των κατασκευαστών για την απολύμανση και στον οδηγό καθαρισμού της HP για δοκιμασμένες λύσεις μαντηλιών στο How to Clean Your HP Device Whitepaper.

[18] Όλες οι προδιαγραφές επιδόσεων αντιπροσωπεύουν τις τυπικές προδιαγραφές που παρέχονται από τους κατασκευαστές εξαρτημάτων της HP – η πραγματική επίδοση μπορεί να διαφέρει, να είναι είτε υψηλότερη είτε χαμηλότερη.

Πηγή