Τεχνολογία

BINANCE: Η πρώτη εκδήλωση στην Αθήνα είναι γεγονός!


23 Nov BINANCE: Η πρώτη εκδήλωση στην Αθήνα είναι γεγονός!

Posted at 22:25h
in INTERNET, LIFE TECH
by Soustas

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αναμένεται από τον γεμάτο προκλήσεις χώρο των κρυπτονομισμάτων και τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αυτόν, η πρώτη εκδήλωση της κοινότητας της Binance στην Ελλάδα.

 

Η εκδήλωση BINANCE MEET UP ATHENS θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα από τις 18:00- 21:30.

 

Η Binance προσδοκεί με ανυπομονησία την πρώτη συνάντηση με την τοπική κοινότητα που ασχολείται με τα κρυπτονομίσματα και θέλει να μάθει περισσότερα για την τεχνολογία του blockchain. Στο BINANCE MEET UP ATHENS θα συζητηθούν οι συνεχείς εξελίξεις του κλάδου, θα υπάρξει δικτύωση με τους Έλληνες λάτρεις των κρυπτονομισμάτων και της τεχνολογίας του blockchain και φυσικά θα χαριστούν διάφορα δώρα όπως Binance hoodies και καπελάκια στους τυχερούς παρευρισκόμενους. Οι γνώστες του είδους θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το οικοσύστημα του Binance, να ενημερωθούν για όσα έρχονται στο σύντομο μέλλον και πιθανώς να βγάλουν και μια selfie με τον εμβληματικό Διευθύνοντα Σύμβουλο Changpeng Zhao, γνωστό ως CZ!

 

Ποια όμως είναι η Binance

Η Binance είναι ο κορυφαίος πάροχος τεχνολογίας blockchain και κρυπτονομισμάτων στον κόσμο που την εμπιστεύονται πάνω από 90 εκατομμύρια χρήστες από 180+ χώρες. Η Binance θέτει ως κύριο στόχο την ενίσχυση και την αύξηση της χρηματικής ελευθερίας των χρηστών ενώ παράλληλα διαθέτει το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων στην αγορά των κρυπτονομισμάτων. Μπορεί να περιγραφεί ως το πιο ολοκληρωμένο οικοσύστημα στον χώρο του blockchain που αποτελείται από το εξελιγμένο ανταλλακτήριο, την ακαδημία Blockchain Academy,  το πρόγραμμα επώασης νεοφυών επιχειρήσεων Binance Labs, την πλατφόρμα λανσαρίσματος blockchain έργων Binance Launchpad, την αποκεντροποιημένη υπηρεσία Trust Wallet, την φιλανθρωπική πλατφόρμα Binance Charity και άλλα προγράμματα έρευνας και καινοτομίας.

Με δυνατότητα επεξεργασίας περισσότερων από 1,4 εκατομμυρίων συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο, η Binance είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων βάσει όγκου συναλλαγών και ένα από τα ταχύτερα στον κόσμο. Η πλατφόρμα εστιάζει στην ασφάλεια και την ταχύτητα εκτέλεσης των συναλλαγών του κάθε χρήστη αξιοποιώντας τα πιο προηγμένα συστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.binance.com

 

 

Γνωρίστε τον Changpeng Zhao ή όπως όλοι τον ξέρουν CZ!

H Binance που είναι σήμερα το κορυφαίο ανταλλακτήριο στον κόσμο για bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα, ιδρύθηκε από τον Κινεζο-καναδό επιχειρηματία, Changpeng Zhao, γνωστό και ως «CZ», που θα είναι παρών στην εκδήλωση.

Πηγή