Τεχνολογία

Η Sony αποκαλύπτει επίσημα το PS5 Pro (video)

10 Sep Η Sony αποκαλύπτει επίσημα το PS5 Pro (video)

Posted at 20:33h
in GAMES
by Soustas

Η Sony αποκάλυψε επίσημα το PS5 Pro, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξή του και παρουσιάζοντας λεπτομερώς διάφορα βασικά χαρακτηριστικά, όπως προδιαγραφές, σχεδιασμό και δυνατότητες.

Οι φήμες για την κονσόλα κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό και μετά από μήνες διαρροών και εικασιών, είναι ανακούφιση για πολλούς να λάβουν επιτέλους επιβεβαίωση από την ίδια τη Sony.

Το PS5 υπόσχεται να είναι μια σημαντική αναβάθμιση από το βασικό μοντέλο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Mark Cerny, ο επικεφαλής αρχιτέκτονας, εξέφρασε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του PS5 Pro να συνεχίσει να εξελίσσει τη γενιά PS5.

Η παρουσίαση μας έδωσε επίσης μια πρώτη ματιά στο σχεδιασμό του PS5 Pro, με τις εικόνες που παρατίθενται παρακάτω.

Η Sony αποκάλυψε επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας, την τιμή και τις προδιαγραφές της. Το PS5 Pro θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, με τιμή 699,99 δολάρια / 699,99 λίρες Αγγλίας (περίπου 1.052,99 δολάρια Αυστραλίας), ενώ οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 26 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, η GPU διαθέτει αναβάθμιση «67% περισσότερες μονάδες υπολογισμού», μαζί με μνήμη που είναι 28% ταχύτερη, με αποτέλεσμα περίπου 45% ταχύτερη απόδοση rendering. Επιπλέον, ο SSD έχει αναβαθμιστεί και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος έχει επεκταθεί στα 2TB. Για περισσότερες αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές της κονσόλας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ειδική σελίδα που συνδέεται παραπάνω.

Καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του PS5 Pro, αναμένεται να προκύψουν περισσότερες πληροφορίες και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για το τι θα φέρει στο τραπέζι για το μέλλον των παιχνιδιών PS5.

Πηγή