87χρονος στραγγάλισε με καλώδιο τη γυναίκα του


Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Φιλοθέη

“Τη σκότωσα για να μην ταλαιπωρείται άλλο η κόρη μας…”

Ο 87χρονος στραγγάλισε με καλώδιο τη γυναίκα του και σκόπευε να αυτοκτονήσει – Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία – Και οι δύο ηλικιωμένοι έπασχαν από άνοια

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Αγίου Όρους, στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου: Ενας 87χρονος που έπασχε άνοια, στραγγάλισε με ένα καλώδιο την 90χρονη σύζυγό του, στην κουζίνα του διαμερίσματός τους, στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.
Ο ηλικιωμένος, που πάσχει από άνοια, παρέμεινε στον ίδιο χώρο με τη νεκρή γυναίκα του, που επίσης έπασχε από άνοια, άγνωστο για πόσο ώρα, ώσπου το μεσημέρι τους βρήκε εκεί ο εγγονός τους, γυρίζοντας από το σχολείο. Το παιδί, ειδοποίησε τη μητέρα του και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία, ενημερώνοντας για όσα είχαν συμβεί μεταξύ των γονιών της. Ο 87χρονος σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να βάλει τέρμα στη ζωή του, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη γυναίκα του και σκόπευε μετά να αυτοκτονήσει, προκειμένου να μην ταλαιπωρείται άλλο η κόρη τους, από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν οι γονείς της.
Πηγή protothema.gr

The post 87χρονος στραγγάλισε με καλώδιο τη γυναίκα του appeared first on Enimerosi24.Source link