Τεχνολογία

Ο μικρότερος 4K προτζέκτορας της LG ‘Cinebeam Q’ στην IFA 2024

Η LG Electronics (LG) ετοιμάζεται να κάνει αισθητή την παρουσία της στην IFA 2024 στο Βερολίνο (6-10 Σεπτεμβρίου) με την κυκλοφορία του πανίσχυρου 4K μίνι προβολέα της, του LG CineBeam Q (μοντέλο HU710PB) στην ευρωπαϊκή αγορά. Έτοιμος να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες στο μεγάλο περίπτερο της LG στο Messe Berlin, ο CineBeam Q διαθέτει μοναδικό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό, εξαιρετική ποιότητα εικόνας και πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών. Το περίπτερο θα διαθέτει επίσης μια ειδική ζώνη φωτογράφισης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες μπροστά σε ένα σκηνικό με εντυπωσιακές εικόνες που προβάλλονται από τον CineBeam Q και να λάβουν ένα αποκλειστικό δώρο για να κρατήσουν ζωντανή τη στιγμή.

Ο προβολέας LG CineBeam Q, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη CES 2024 τον Ιανουάριο, εξακολουθεί να αποσπά τα καλύτερα σχόλια από τους καταναλωτές και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την εξαιρετική του απόδοση, τη λειτουργικότητα και το εντυπωσιακό, μοντέρνο design του. Μεταξύ των πολλών διακρίσεων που έχει λάβει είναι και το βραβείο «Top Choice 2024» από το AVS Forum, έναν αξιόπιστο ιστότοπο κριτικών και ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά φόρουμ στον κόσμο για τους λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου και της τεχνολογίας AV.

Το μοντέλο HU710PB ξεχωρίζει από τους άλλους προβολείς της αγοράς χάρη στον εύκολα αναγνωρίσιμο και εξαιρετικά εύχρηστο σχεδιασμό του. Με ενσωματωμένη μια μοναδική περιστρεφόμενη κατά 360 μοίρες λαβή που λειτουργεί και ως βάση, ο LG CineBeam Q αποδίδει ευκρινείς εικόνες ανάλυσης 4K UHD (3.840 x 2.160) σε κινηματογραφική κλίμακα (έως 120 ίντσες). Διαθέτει επίσης έναν εξαιρετικό λόγο αντίθεσης 450.000:1 και 154% κάλυψη της χρωματικής γκάμας DCI-P3, παρέχοντας ζωντανά χρώματα, βαθύ μαύρο και ξεχωριστές εμπειρίες θέασης, μέρα και νύχτα.

Επιπλέον, ο LG CineBeam Q διαθέτει τη λειτουργία Auto Screen Adjustment1 , η οποία ρυθμίζει αυτόματα την εστίαση, την κλίση και την ευθυγράμμιση της οθόνης για εύκολη εγκατάσταση και ακριβώς βαθμονομημένη εικόνα σε διάφορα περιβάλλοντα. Εξοπλισμένο με την εύχρηστη πλατφόρμα LG webOS, το μοντέλο HU710PB παρέχει εύκολη πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες streaming, όπως Netflix, Disney+, Amazon Prime Video και YouTube2, δίνοντας στους χρήστες μια πλούσια γκάμα περιεχομένου χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με εξωτερική συσκευή. Για περισσότερες επιλογές προβολής, ο LG CineBeam Q επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν και να αντικατοπτρίζουν περιεχόμενο από τις έξυπνες συσκευές τους εύκολα μέσω AirPlay 2 και ScreenShare3.

Εκτός από την κορυφαία ποιότητα εικόνας, τη φιλική διαμόρφωση και τον εύχρηστο έλεγχο, ο μοναδικός 4K προβολέας της εταιρείας εναρμονίζεται άψογα με σχεδόν κάθε διακόσμηση σπιτιού χάρη στον απλό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό του. Παράλληλα με την παρουσίαση του CineBeam Q στην IFA, η LG προωθεί το μίνι προβολέα και τα πολλά πλεονεκτήματά του, όπως η ευελιξία και η καταλληλότητά του για διάφορα οικιακά περιβάλλοντα, με μια καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα που περιλαμβάνει περίπου 100 influencers. Η καμπάνια αναδεικνύει διάφορες χρήσεις του CineBeam Q, δείχνοντας πώς ενσωματώνεται στη διακόσμηση και τις τεχνολογικές ρυθμίσεις για μεμονωμένα νοικοκυριά, οικογένειες και ζευγάρια, καθώς και τις εφαρμογές του σε πολυτελή σπίτια, παρακολούθηση αθλημάτων και εκθέσεις τέχνης.

 

Πηγή