Τεχνολογία

Οι νέες Philips 34B2U6603CH και 34B2U5600C ενισχύουν την εργασιακή απόδοση και παραγωγικότητα

Από τα μέσα Αυγούστου, η Philips Monitors λανσάρει δύο νέες οθόνες, που αναβαθμίζουν την εργασιακή εμπειρία με υψηλής τεχνολογίας δυνατότητες σύνδεσης: τη Philips 34B2U6603CH, ως προσθήκη στη σειρά επαγγελματικών οθονών Philips 6000, και τη Philips 34B2U5600C, από τη σειρά επαγγελματικών οθονών Philips 5000.

 

Μαζί με την εντυπωσιακή κυρτή οθόνη 34 ιντσών και την ανάλυση 3440 x 1440 WQHD που χαρίζουν όμορφες και φωτεινές εικόνες υψηλής ευκρίνειας, αυτά τα δύο μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους επαγγελματίες όλων των κλάδων την ποιότητα και τις προδιαγραφές που χρειάζονται για να φτάσουν σε νέα επίπεδα παραγωγικότητας. Το εξαιρετικό χαρακτηριστικό τους είναι η γρήγορη και ασφαλής σύνδεση, με Thunderbolt 4 ή USBC αντίστοιχα, το οποίο διευκολύνει την συνεργασία με πολλές πηγές και έτσι βελτιώνει τη ροή εργασίας, την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα.

 

Σχεδιασμένες με γνώμονα τις επιχειρήσεις και τη συνδεσιμότητα

Η Philips 34B2U6603CH περιλαμβάνει συνδεσιμότητα Thunderbolt 4 για μεταφορά δεδομένων σε υψηλές ταχύτητες και φόρτιση εξωτερικών συσκευών μέσω τροφοδοσίας έως και 100W, υποστηρίζει βίντεο υψηλής ανάλυσης, προσφέρει μεταφορά πολλαπλών ροών για αλυσιδωτή σύνδεση (daisy chaining), ενώ αυξάνει τη συνολική παραγωγικότητα με ταχείς ρυθμούς, παρέχοντας ταυτόχρονα ασφαλή και γρήγορη σύνδεση 2.5G RJ-45. Από την άλλη, η Philips 34B2U5600C προσφέρει σύνδεση RJ-45 με τεχνολογία USBC που παρέχει γρήγορη και ασφαλή διαδικτυακή σύνδεση, ενώ η USB 3.2 επιτρέπει την ενσύρματη σύνδεση για βίντεο υψηλής ανάλυσης από τον υπολογιστή στην οθόνη, καθώς και τη δυνατότητα τροφοδοσίας και φόρτισης ενός φορητού υπολογιστή απευθείας από την οθόνη, χωρίς την ανάγκη πρόσθετων καλωδίων, με μέγιστη τροφοδοσία 100W.

Επιπλέον, οι Philips 34B2U6603CH και Philips 34B2U5600C έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την καθημερινή ροή εργασίας: το χαρακτηριστικό Smart KVM (αναβάθμιση από τον παραδοσιακό ενσωματωμένο διακόπτη KVM) επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ πηγών με ένα μόνο κλικ.

Μια νέα webcam που υποστηρίζει τη συνεργασία

Ένα ακόμη ισχυρό χαρακτηριστικό στο οπλοστάσιο της Philips 34B2U6603CH, είναι η ρυθμιζόμενη αναδυόμενη κάμερα 5MP, η οποία όχι μόνο προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας, αλλά διαθέτει επίσης την ένδειξη «Busylight» καθώς μπορεί να συγχρονιστεί με την κατάσταση του Microsoft Teams για να ειδοποιεί τους συναδέλφους για τη διαθεσιμότητά σας.

Εκτός από την τόσο ισχυρή κάμερα, η Philips 34B2U6603CH διαθέτει επίσης λειτουργίες αυτόματου καδραρίσματος της κάμερας (auto-framing), κλίσης και ακύρωσης θορύβου που προσαρμόζονται αυτόματα για να συμπεριλάβουν σωστά όλα τα μέλη της ομάδας στο οπτικό πεδίο της κάμερας κατά τη διάρκεια ενός meeting, βελτιώνοντας την άνεση στις βιντεοκλήσεις. Μαζί με τα ενσωματωμένα ηχεία 2x5W, όλες αυτές οι δυνατότητες κάνουν την απομακρυσμένη συνεργασία πιο άνετη και λιγότερο θορυβώδη εμπειρία.

 

 

Πρόσθετα χαρακτηριστικά για τις Philips 34B2U6603CH και 34B2U5600C

Όσον αφορά τα επιπλέον χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι Philips 34B2U6603CH και Philips 34B2U5600C, η έμφαση δίνεται στα εργονομικά και οικολογικά χαρακτηριστικά. Και οι δύο περιλαμβάνουν βάση ρύθμισης ύψους (HAS) που κλίνει, περιστρέφεται και προσαρμόζεται για να ταιριάζει στις προτιμήσεις του χρήστη, προσφέροντας τις απόλυτες επιλογές προσαρμογής και άνεσης για όλους στον χώρο εργασίας.

Σχεδιασμένες με γνώμονα το περιβάλλον, αυτές οι οθόνες διαθέτουν μια σειρά από «πράσινα»  χαρακτηριστικά, όπως αισθητήρα φωτός (LightSensor) και αισθητήρα ισχύος (PowerSensor) που μπορούν να οδηγήσουν σε έως και 80% μείωση του ενεργειακού κόστους. Επιπλέον, η Philips 34B2U6603CH περιλαμβάνει τον αισθητήρα PowerSensor 2, που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας ανιχνεύοντας πότε οι χρήστες πλησιάζουν ή απομακρύνονται από την οθόνη. Όταν γίνονται ρυθμίσεις στην OSD, η οθόνη και ο συνδεδεμένος υπολογιστής ή laptop θα ενεργοποιηθούν όταν κάποιος πλησιάζει και θα αδρανοποιηθούν όταν κάποιος απομακρύνεται, μειώνοντας αποτελεσματικά τον χρόνο κατανάλωσης ενέργειας.

Επιπρόσθετα, είναι κατασκευασμένες από 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση και 5% OBP (πλαστικό από τον ωκεανό) ενισχύοντας περαιτέρω τη δέσμευση για βιωσιμότητα.

Οι οθόνες Philips 34B2U6603CH και 34B2U5600C είναι διαθέσιμες για αγορά από τα μέσα Αυγούστου με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 649,00 € και 549,00 €, αντίστοιχα.

Πηγή